Zakaj bosta Kate Middleton in princ William ta vikend izpustila zabavo ob 1. rojstnem dnevu hčerke Lilibet Meghan in Harryja?

Kate Middleton in princ William se menda ne bosta udeležila zabave za prvi rojstni dan hčerke Lilibet Meghan Markle in princa Harryja. Lili pa bo svoj rojstni dan praznovala v koči Frogmore!

Zakaj bosta Kate Middleton in princ William ta vikend izpustila zabavo ob 1. rojstnem dnevu hčerke Lilibet Meghan in Harryja? - Foto: Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle sta se ta teden vrnila v Združeno kraljestvo, kjer s svojima otrokoma Archiejem in Lilibet praznujeta kraljičin platinasti jubilej. Medtem ko bo Lili v Angliji v soboto, 4. junija, praznovala svoj prvi rojstni dan, pa bosta njena teta Kate Middleton in stric princ William  manjkala na mirni družinski zabavi.

To sicer naj ne bi imelo nobene zveze z napetimi družinskimi odnosi, potem ko sta se Meghan in Harry pred dvema letoma umaknila iz visokih funkcij v kraljevi družini. Vojvodo in vojvodinjo Cambriška preprosto kličejo službene obveznosti.

Ne spreglejte:

Praznovanje platinastega jubileja kraljice Elizabete II. se je uradno začelo.  V Združeno kraljestvo sta ob tej priložnosti priletela tudi princ Harry in Meghan Markle s svojima otrokoma.

Par, ki se je leta 2020 umaknil s kraljevih dolžnosti in se preselil v Los Angeles, bo kraljici prvič predstavil svojo hčerko Lilibet. Kraljičina soimenjakinja bo namreč 4. junija dopolnila eno leto.

Po poročanju se princ William in Kate Middleton ne bosta udeležila zabave ob Lilibetinem prvem rojstnem dnevu. Vojvoda in vojvodinja Cambriška naj bi bila ta dan v Walesu v okviru praznovanja kraljičinega platinastega jubileja, kjer se bosta srečala z izvajalci, ki bodo sodelovali na koncertu na gradu Cardiff.

Meghan Markle in princ Harry sta 4. junija lani pozdravila svojega drugega otroka, hčerko. Poimenovala sta jo Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Njeno prvo ime Lilibet je prikimavanje kraljičinemu vzdevku, njeno srednje ime pa je v čast njeni babici in Harryjevi materi.

Znano pa je tudi, da bosta Meghan in Harry v Frogmore koči bivala ves čas svojega bivanja v Angliji, pravkar pa sta tudi podaljšala najemno pogodbo, kar pomeni, da luksuzno domovanje nameravata v prihodnje obiskovati pogosteje. Morda je podaljšanje pogodbe tudi znak, da z oči medijev in kraljeve družine ne bosta kar tako "izginila". 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene z roko v roki s svojim možem Albertom navdušila v kombinaciji, ki smo jo pred 15 leti nosili vsi

Priporočamo tudi: To je nepričakovana trendna pričeska tega poletja, primerna za ženske vseh let

Najbolj brano