To je nepričakovana trendna pričeska tega poletja, primerna za ženske vseh let

Zgledujte se po nekaterih največjih modnih ikonah in to poletje preizkusite to igrivo pričesko.

To je nepričakovana trendna pričeska tega poletja, primerna za ženske vseh let - Foto: Profimedia

Želite svoji trenutni pričeski v poletnih mesecih dodati nekaj živahnosti? Preizkusite "flip", trend, ki so ga vzljubili vsi, od Hailey Bieber in Kim Kardashian do Jennifer Lopez in Ariane Grande - in kmalu tudi vi. "Flicky in flippy" konice so v resnični preobrazbi."To je sveža pričeska, ki se zgleduje po 60. letih prejšnjega stoletja, vendar z bolj sodobnim, gladkim zaključkom in nekaj dviga na zgornjem delu.

Lepota te pričeske je, da se prilega večini las in daje pridih energije in mladosti, pri tem pa je za dosego pričeske potrebnega kar najmanj truda. Njene korenine segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so ženske porabile veliko časa in truda za oblikovanje popolne in dolgotrajne frizure. Priljubljena je postala s pomočjo stilskih junakinj, kot sta bili Jackie Kennedy in Mary Tyler Moore, in je resnično opredelila desetletje.

Značilno pričesko Jackie Kennedy, ki se je spreminjala glede na videz, je posnemalo na milijone žensk po vsem svetu. Celo svetovne superzvezdnice, kot so Diana Ross in Supremes, so imele različice videza, ki ga je popularizirala prva dama, nazadnje pa se je z njo navdihovala Kris Jenner (oglejte si jo tukaj). Odgovor na ta slog v letu 2022 ni tako izrazit, niti ni kombiniran z visokim natupiranim sprednjim delom. Namesto tega jo je najbolje nositi v obliki kratkega paža, do ramen ali v gladkem čopu, kot je to pokazala Hailey Bieber.

Gre za enostaven način osvežitve sloga, ki ne zahteva veliko truda, vendar lahko močno spremeni videz las. Na mokre lase nanesite rahlo peno, nato pa jih zgladite s sušilnikom za lase in okroglo krtačo. Pri tem konice las sušite navzven. Druga možnost je, da lase na koncih upognete navzgor s pomočjo ravnalnika.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Kardashian in North West sta si privoščili druženje v dvoje - kako prikupno!

Priporočamo tudi: Kako nositi belo poletno obleko in udobne superge? Posnemajte glamurozno Naomi Campbell

Najbolj brano