Zadnji intervju Sarah Jessice Parker bo podrl svet vseh oboževalk Seksa v mestu!

Če oboževalke kultne nanizanke še vedno upamo na ponovno združitev štirih prijateljic v tretjem nadaljevanju filma, se uresničitev zdaj morda zdi kot svetlobna leta stran. Med Sarah Jessico Parker in Kim Cattrall naj bi namreč ...

Zadnji intervju Sarah Jessice Parker bo podrl svet vseh oboževalk Seksa v mestu! - Foto: profimedia

... počilo!

Začelo pa naj bi se s Kimino izjavo v enem od intervjujev, v katerem je izjavila, da s Sarah v resnici nikoli nista bili pravi prijateljici, kar naj bi kodrasto Sarah zlomilo. 

"Zelo me je prizadelo. Na naše dni na setu imam popolnoma drugačne spomine, posebne. Naš odnos je bil poseben; začel se je zaradi dela, ampak se je preko let spremenil. Upam, da bodo v prihodnje leta, ki smo jih preživele skupaj premagale izrečene besede," je namreč povedala tujim medijem.

Se film številka 3 ne bo zgodil zaradi Kim Cattrall?

Igralki naj bi bili že nekaj časa na bojni nogi, in kot izgleda, se njun odnos še ne bo otoplil tako hitro. K temu je morda prispevalo tudi dejstvo, da si Kim ne želi posneti tretjega nadaljevanja filma, saj je tujim medijem povedala, da želi pri 61 letih početi še kaj drugega.

Prav tako naj bi pomisleke pred novim snemanjem imel tudi igralec Chris Noth (aka Mr Big) in lahko si priznamo, da brez Samanthe in Mr Biga pač ni pravega 'seksa'.

No, kljub turobnosti, pa je Sarah v letošnjem letu voditeljici Ellen DeGeneres priznala, da ideja o snemanju še ni povsem zamrla, ter da je le potrebno počakati, da si ekipa opomore od Samantinega odhoda.

Mi vsekakor držimo pesti! Pa vi?

Preberite še: Kdo je 25 - letnica, ki je zmešala glavo Eda Sheerana?

Priporočamo tudi: TO je seznam najpogostejših (novih) imen za novorojenčke preteklega leta!

Najbolj brano