William ponižal Kate Middleton kot nihče drug: Pokesal se je, ko je videl, za koga ga je zamenjala

2. 12. 2023
William ponižal Kate Middleton kot nihče drug: Pokesal se je, ko je videl, za koga ga je zamenjala (foto: Profimedia)
Profimedia

Leta 2007 sta za nekaj mesecev prekinila razmerje, razlog pa dolgo skrivala.

Zakon Kate Middleton in princa Williama je eden najbolj stabilnih med zvezdniki, a je imela njuna ljubezenska zgodba na začetku problematične trenutke.

Leta 2007 sta za nekaj mesecev prekinila razmerje, razlog pa dolgo skrivala. Kot je bilo zapisano, mu je Kate oprostila prevare, ni pa mogla odpustiti njegove odločitve, da novega leta ne bo pričakal z njo. Z njo in njenimi starši, ki so rezervirali vilo v škotski vasici, bi moral priti na svečano večerjo, a si je premislil in spremenil načrte.

Izkazalo se je, da je pred tem govoril s kraljico Elizabeto in princem Charlesom, ki sta mu svetovala, naj se ne zaletava s Kate, s katero je bil takrat v razmerju tri leta. Zato se ni pojavil in Kate ponižal pred starši. Bila je prizadeta in po tem je njuno razmerje razpadlo.

"Nisem bila vesela tega, kar se je zgodilo, a to me je naredilo močnejšo," je nekoč dejala Kate.

Med premorom so Williama povezovali s številnimi slavnimi lepoticami, mnoge pa je presenetilo, ko se je brez napovedi pobotal s Kate.

Izkazalo se je, da je premor izkoristila tudi za druženje z drugimi moškimi, eden od njih pa naj bi bil dedič Henry Ropner, Williamov sošolec iz Etona.

"Henry je bil vesel, da je bil ob Kate, ko se je razšla z Williamom. Spoznala sta se in uživala skupaj," je leta 2007 za Daily Mail povedal neimenovani vir in dodal: "Zdaj, ko je samska, Kate redno uživa v družbi Henryja. Je zelo pobožen in je že leta v Williamovi družbi."

Takrat se je ugibalo, da se je Henry maščeval Williamu, ker se je princ videval z njegovo bivšo punco. Williamu pa novo razmerje Kate Middleton ni bilo všeč. Mesec dni kasneje sta bila spet skupaj.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: S ponosom nosijo vsako gubo: To so 4 nebesna znamenja, ki se najbolj elegantno starajo

Priporočamo tudi: 5 razlogov, da je ženska videti starejša, kot je, in se tega ne zaveda

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan