Victoria Beckham je najslabše oblečena

Richard Blackwell, ki že od leta 1960 pripravlja lestvico najslabše oblečenih zvezdnikov, je tokrat na prvo mesto postavil nikogar drugega kot Victorio Beckham. "Oblači se v eno oprijeto grozovitost za drugo, našobljena 'Posh' pa zna obleke resnično uničiti, " je dejal strupeni modni kritik.

Victoria Beckham je najslabše oblečena - Foto: Foto promocijski material / image.net, Promocijski material / Cinemania group, Foto RedDot, Foto RedDot / arhiv Elle, Foto RedDot/ arhiv Elle

"Letošnje leto je bilo eno izmed najslabših modnih let, kar jih pomnim, " je še pripomnil Blackwell.

Na drugem mestu nehvaležne lestvice je pristala britanska pevka Amy Winehouse, tretje mesto pa je pripadlo Mary-Kate Olsen. Peterico najslabše oblečenih zaokrožata pevki Fergie in Kelly Clarkson.

Nekdanje Bondovo dekle Eva Green se je znašla na šestem mestu, sedma je kanadska pevka Avril Lavigne, osma Jessica Simpson, lestvico pa zaključujeta Lindsay Lohan in Alison Arngrim.

Britney Spears, katere ime se je v prejšnjih letih redno pojavljalo na omenjeni lestici, je tokrat dobila odpustek. Gospodu Blackwellu se namreč ob vsem, kar se dogaja v njenem osebnem življenju, ni zdelo primerno komentirati njenega oblačenja.

Fotografije RedDot

promocijski material

Najbolj brano