Tega se je naveličala poslušati: Princesa Charlene razkriva svoj odnos z možem in zakaj je izbrisala svoj Instagram

10. 10. 2023
Tega se je naveličala poslušati: Princesa Charlene razkriva svoj odnos z možem in zakaj je izbrisala svoj Instagram (foto: Profimedia)
Profimedia

O zakonu monaške princese Charlene in princa Alberta se je ugibalo predolgo.

Odkar se je princesa Charlene leta 2011 poročila z monaškim princem Albertom, krožijo govorice, da je njuna poroka zgolj "ceremonialna" in da je za zaprtimi vrati povsem drugače.

Je pa monaška princesa znova zanikala govorice, da je njen zakon s princem Albertom lažen, in tovrstna poročanja označila za "izčrpavajoče".

Najbolj žalostna evropska princesa, kot jo kličejo, se je pravkar vrnila v Monako po samostojnem potovanju v rodno Južno Afriko, kjer je bila na obisku pri družini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlène de Monaco 👑 (@charleneofmonaco)

To je bilo njeno prvo potovanje v domovino po letu 2021, ko je bila zaradi bolezni več mesecev odsotna od moža in osemletnih dvojčkov, ker ni mogla leteti.

Med zadnjim obiskom je v intervjuju razkrila, da je že naveličana poslušanja govoric o težavah v zakonu s 65-letnim Albertom, in priznala, da nima pojma, od kod prihajajo.

"Če je tisoč mojih fotografij z nekega dogodka, izberejo eno, na kateri gledam navzdol ali se ne smejim, in potem rečejo, da sem videti nesrečna ali žalostna. Počutim se, kot da ustvarjajo neko zgodbo," je rekla princesa in dodala: "Z najinim zakonom je vse v redu. Govorice so zame utrujajoče in izčrpavajoče! Samo ne morem ugotoviti, od kod prihajajo te govorice. Zdi se mi, da nekateri mediji ali ljudje želijo videti, da se razideva."

Ugibanja o zakonu para so se to poletje še okrepila, ko je Charlene izbrisala svoj račun na Instagramu.

Mati dveh otrok pa je ugibanja o svoji odločitvi prekinila z zatrjevanjem, da je šlo izključno za zaščito zasebnosti svojih otrok.

Razkrila je, da želi svoje otroke čim dlje držati stran od "pritiska" življenja na očeh javnosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Neprepoznavna Mojca Mavec: Voditeljica se je sprehodila po modni pisti LJFW v dramatični kreaciji Gacho Couture

Priporočamo tudi: Princ William je bil paparacem primoran napisati pismo v bran Kate Middleton

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan