Monaška princesa Charlène se je končno odzvala na govorice o ločitvi od Alberta Monaškega

21. 9. 2023
Monaška princesa Charlène se je končno odzvala na govorice o ločitvi od Alberta Monaškega (foto: Profimedia)
Profimedia

Na spletu in v tisku že več mesecev krožijo govorice o morebitni ločitvi med Charlène in Albertom Monaškim.

Govorice o ločitvi med Charlene in Albertom Monaškim še naprej burijo paniko v tisku in družbenih omrežjih. Kraljevi par že nekaj mesecev polni naslovnice časopisov in revij. Pred kratkim je nemški dnevnik "Bild" izjavil, da se je princesa Charlene naselila v Švici in svojega moža videva le po dogovoru, zaradi česar sta "ceremonialni par". Govorice, ki jih je princ Albert zavrgel. V intervjuju, ki ga je 8. septembra dal italijanskemu časopisu "Corriere della Sera", je pojasnil: "To je laž. Charlene je vedno ob meni,". "Ne razumem vseh teh govoric, ki me prizadenejo o tem, da živi drugje, v Švici, in ki namigujejo, da organizirava srečanja po dogovoru," nadaljuje.

Charlene Monaška diskretna glede svojega zakona

Po teh izjavah je bila na vrsti Charlene Monaška, da sodeluje v igri intervjuja. Pred kratkim je intervju z nekdanjo plavalno šampionko opravil "Monaco-Matin", med vrnitvijo njenih dvojčkov na CE2. "To je prvič, da Jacques in Gabriella ne bosta v istem razredu. To je velik korak zanje in meni je všeč," je dejala. Kasneje je nekaj povedala tudi o svojem zdravstvenem stanju od operacije leta 2021: "Danes se počutim v odlični formi, srečna in mirna. Upam, da se bom kmalu lahko spet ukvarjala s športom." Nato je novinar spregovoril o njenem zakonu z monaškim princem Albertom. Toda v tem trenutku je princesa molčala. "Princesa še vedno ni zaščitena pred temi medijskimi cunamiji, za katere par redno nosi največje breme, kot pred kratkim avgusta. A nanj ne želi več odgovarjati, saj upa, da bo pojav sčasoma izzvenel," piše dnevnik “Monaco-Matin”. Bo ta tišina končala govorice o ločitvi?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nicole Kidman se je poslovila od svojih oranžnih las! Zaljubljeni smo v njene dolge, zlate lase

Priporočamo tudi: Prisegate na skinny kavbojke? Kombinirajte jih kot Kate Middleton: Princesa klasičen stajling popestrila z nepričakovano izbiro čevljev

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan