Nicole Kidman se je poslovila od svojih oranžnih las! Zaljubljeni smo v njene dolge, zlate lase

18. 9. 2023
Nicole Kidman se je poslovila od svojih oranžnih las! Zaljubljeni smo v njene dolge, zlate lase (foto: Profimedia)
Profimedia

Zasluga gre novi televizijski vlogi, o kateri bomo veliko slišali ...

Ob vsaki priložnosti Nicole Kidman izžareva čisto milost. Samo poglejte zadnji videoposnetek, objavljen na njenem Instagramu, v katerem se avstralska igralka svojim sledilcem pokaže v beli obleki, s čudovito valovito in od vetra razigrano dolgo blond pričesko. V objavi se zahvaljuje svojim oboževalcem za velik uspeh Nine Perfect Strangers, televizijske miniserije, v kateri igralka igra wellness guruja s prepričljivimi načini in dolgimi platinastimi lasmi, kot jih vidimo v videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Jesenski trend dolgih las, kot jih ima Nicole Kidman

Če obstaja ena slaba stran nošenja dolgih las, je to nedvomno njihovo vzdrževanje. Če imaš dolge lase, si preprosto ne moreš privoščiti biti len. Po dolgem sušenju sledi še daljše in bolj mučno oblikovanje, da ne govorimo o hitrem praznenju balzamov in mask za lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ljubitelji dovršenega oblikovanja? Bodite previdni, saj je vsakodnevna uporaba vročih orodij sovražnik vseh vrst las, da ne govorimo o dolgih. Če se res ne nameravate odpovedati kodralniku za lase ali likalniku, ne pozabite na izdelke, ki ščitijo lase pred toplotnimi poškodbami. Najučinkovitejše formule, na splošno v teksturi megle, vsebujejo rastlinski keratin in hialuronsko kislino, pro hidratacijo in barvni sijaj.

Pred kratkim se je potepala v New Yorku, kjer si je udeležila tekmovanje US Open in se sprehodila po nekaj rdečih preprogah, pri tem pa še vedno nosila svoje dolge, svetle lase.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Konec ljubezni po 17 letih? Monaška princesa Charlene ponovno pobegnila od moža in poslala subtilno sporočilo

Priporočamo tudi: Med prvimi si oglejte še nedokončani 24.000 m² luksuzni dvorec tik ob plaži, ki sta si ga ta teden ogledala princ Harry in Meghan Markle! (Vemo, koliko stane.)

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.