Govorili so, da je njun zakon farsa: Princ Albert in princesa Charlene sta z eno fotografijo ovrgla vse govorice

26. 9. 2023
Govorili so, da je njun zakon farsa: Princ Albert in princesa Charlene sta z eno fotografijo ovrgla vse govorice (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred dnevi se je ves svet razpisal o težavah v zakonu princese Charlene in monaškega princa Alberta.

V višku govoric se je pojavil tudi dokaz, da so le te le trači in da skupaj uživata na eni najlepših poletnih destinacij, na Korziki.

Mediji trdijo, da princesa Charlene živi v Švici in da je njun zakon "le za javnost". Kraljevi par je bil v središču špekulacij po poročanju evropskih medijev, da 45-letna Charlene živi v Švici in svojega moža vidi le "po dogovoru". Charlene je v zadnjih dneh izbrisala tudi svoj Instagram račun, kar je povzročilo več vprašanj.

Fotografije, ki so bile posnete v začetku tega meseca, prikazujejo par sproščen, medtem ko uživata na jahti v Sredozemlju. Na eni izmed njih Albert ljubeče objema Charlene, na drugi pa drug ob drugem sedita na plaži.

Ne spreglejte:

Charlene, nekdanja olimpijska plavalka, se je odločila za popolno pokritost s plavalnimi pajkicami in potapljaškim zgornjim delom – medtem ko se je Albert zaščitil pred soncem z bejzbolsko kapo, sončnimi očali, potapljaško majico in kratkimi hlačami.

Par je skupaj z dvojčkoma princem Jacquesom in princeso Gabriello poletje preživel na jahti v lasti kazahstanskega poslovneža Bulata Utemuratova.

V enem videu se Albert sprošča ob pivu, njegova žena pa uživa ob njem.

Še vedno v formi se Charlene na eni od fotografij razteza, medtem ko Albert na plaži meče frizbi, vozi kajak in brca žogo.

Fotografije so bile posnete, preden so se v francoskih in nemških medijih razširile govorice, da monaška princesa Charlene "živi v Švici" in svojega moža princa Alberta vidi le iz "ceremonialnih razlogov".

Dodano je, da je Charlene obljubila, da se bo vrnila v Monako, ko bo to zahtevala služba, in da sme zdaj pogosteje videti svoje otroke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj je lahko načrtovana spolnost veliko boljša od spontane? Nasvet, ki ga je vredno preizkusiti

Priporočamo tudi: Tukaj se je rodila največja prepovedana ljubezen v kraljevi družini: Novo domovanje princa Williama in Kate Middleton je del zgodovine

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan