Rdeča preproga: Indiana Jones in kristali Swarovski

Vsako leto se na filmskem festivalu v Cannesu zberejo največje zvezde Hollywooda, da bi Evropi predstavile svoje najnovejše filme ali pa le zato, da bi se širši javnosti pokazale v prelepih toaletah zvenečih oblikovalskih imen.

Rdeča preproga: Indiana Jones in kristali Swarovski - Foto: Fotografija Swarovski, promocijski material

Tokrat na rdeči preprogi ob premieri filma "Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje" ni bil kristalen samo naslov, ampak tudi modni dodatki igralk, ki so kot detajl izbrale torbice iz kolekcije Red Carpet Daniela Swarovskega.

Spremljevalka zvezde večera Harrisona Forda, Calista Flockhart, je pri Swarovskem našla črno clutch torbico Audrey, ki se je lepo podala k njeni dolgi modri obleki modne hiše Marchesa ter uhanom Lorraine Schwartz. Hollywoodska diva Goldie Hawn je, poleg dolge bele obleke italijanskega modnega guruja Roberta Cavallija, nosila torbico Marilyn, medtem ko je mlada igralka Rachael Leigh Cook k svoji Versacejevi kratki obleki barve fuksije izbrala torbico Power. Zvezdi Bollywooda Aishwaryi Rai pa je pripadla čast, da je na premieri filma "Kung Fu Panda" nosila najlepšo med vsemi: clutch torbico Star Collector.

Fotografije Swarovski, promocijski material

Najbolj brano