Princ Harry in Meghan Markle utegneta Archieja in Lilibet prepeljati v London na kraljičin pogreb

Zdaj se zdi, da nameravata Meghan in Harry ostati v Evropi, dokler se ne konča kraljevo obdobje žalovanja, ki bi padlo sedem dni po pogrebu 19. septembra. 

Princ Harry in Meghan Markle utegneta Archieja in Lilibet prepeljati v London na kraljičin pogreb - Foto: Profimedia

Zdi se, da princ Harry in Meghan Markle nista mislila, da bo njun obisk v Združenem kraljestvu trajal tako dolgo, a smrt kraljice Elizabete je vse spremenila. In zdaj se zdi, da bosta Harry in Meghan morda v Združeno kraljestvo dala pripeljati tudi svoja otroka Archieja in Lilibet, da se jima pridružita pred kraljičinim pogrebom, ki bo predvidoma potekal prihodnji teden. 

Meghan in Harry sta bila v Združenem kraljestvu, ko je umrla kraljica, povsem po naključju

Bila sta sredi načrtovanega obiska, na katerem sta se udeležila več različnih dogodkov v Združenem kraljestvu, ko je prišla novica, da je 8. septembra umrla kraljica Elizabeta. Ker pa nista pričakovala, da bo njuno potovanje dolgo, kot je poročal The Telegraph (via Daily Mail), sta Archie in Lili ostala v Kaliforniji pri Meghanini mami Dorii Ragland.

Zdaj se zdi, da nameravata Meghan in Harry ostati v Evropi, dokler se ne konča kraljevo obdobje žalovanja, ki bi padlo sedem dni po pogrebu 19. septembra. 

Zdaj se morata Harry in Meghan odločiti, kaj bosta storila z otroki.

Zagotovo je težka odločitev, ali naj Doria odleti z otrokoma - oba sta namreč mlajša od 4 let. Ni jasno, ali bi bila del pogreba ali ne; oba sta še tako majhna, da to morda ni praktično.

Čeprav je Harry odletel na Balmoral, da bi bil z babico v njenih zadnjih trenutkih, tja ni prišel pravočasno - prav tako ne nihče razen kralja Charlesa in princese Anne.

Toda Harry, William, Meghan in Kate so se konec tedna nepričakovano skupaj pojavili na gradu Windsor, da bi pozdravili vse, ki so se jim poklonili. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle po "oljčni vejici" kralja Charlesa "preklicala" kontroverzne načrte za podcast

Priporočamo tudi: "Ali jima moramo dati več kisika?" Joan Collins komentira vrnitev Meghan in Harryja v Združeno kraljestvo in oznako "diva" Mariah Carey

Najbolj brano