"Ali jima moramo dati več kisika?" Joan Collins komentira vrnitev Meghan in Harryja v Združeno kraljestvo in oznako "diva" Mariah Carey

Dame Joan Collins se je obregnila ob vojvodo in vojvodinjo Sussex ob njunim prvim nastopom v Združenem kraljestvu po platinastem jubileju.

"Ali jima moramo dati več kisika?" Joan Collins komentira vrnitev Meghan in Harryja v Združeno kraljestvo in oznako "diva" Mariah Carey - Foto: Profimedia

89-letna igralka je nastopila v oddaji ITV Good Morning Britain in v pogovoru z voditeljema Martinom Lewisom in Susanno Reid promovirala svoj novi glasbeni film Tomorrow Morning.

Na vprašanje, ali ima trenutno kakšno pripombo o "drugih vojvodinjah", pa je Joan Collins v šali odvrnila: "Kdo bi to lahko bil? Nimam pojma."

Preberite tudi: Joan Collins pri 89 letih živi svoje najboljše življenje v bikiniju v Saint-Tropezu

Meghan Markle in princ Harry sta prvič po junijskem kraljičinem platinastem jubileju prispela v Združeno kraljestvo.

Zakonca Sussex sta v ponedeljek odpotovala v Manchester, kjer je 41-letna Meghan na vrhu One Young World 2022, ki združuje mlade voditelje iz več kot 190 držav, spregovorila o enakosti spolov. 

Joan je v svojem podkastu Archetypes komentirala tudi Meghanino skrb zaradi Mariah Carey, ki je vojvodinjo označila za "divo".

Susanna je Joan povedala: "Trenutno je z njo konec. Mariah Carey jo je označila za divo."

Igralka je odgovorila: "Oh, res? Mislim, da je kar lepo, če te občasno označijo za divo. Mislim, to naj bi bil kompliment."

Šokirana Meghan je dejala, da se je zaradi oznake, ki ji jo je med pogovorom v podkastu namenila pop zvezdnica, začela kar potiti.

Vojvodinja je ob koncu druge epizode Meghaninega podkasta, ki jo je Spotify objavil v torek, povedala, da jo je zaradi te pripombe zaskrbelo, kakšne "neumnosti" je Carey morda prebrala o njej.

V petek je Mariah na Twitterju pojasnila, kaj je mislila, ko je Meghan označila za divo, in objavila povezavo do podkasta.

"Zelo sem uživala v pogovoru z vojvodinjo in divo Meghan Markle o 'dvojnosti dive'. Da! Imenovala sem jo diva, v najbolj čudovitem in opolnomočenem pomenu besede!!! #Archetypes," je zapisala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če s korektorjem ne morete prekritit podočnjakov in rdečice, poskusite to tehniko: Color Correcting vas bo navdušil

Priporočamo tudi: Princ William in Kate Middleton sta imela v Windsorju čustveno srečanje s princem Harryjem in Meghan Markle

Najbolj brano