Oprah bo botra Beyoncini Blue Ivy

Ena od najvplivnejših in najbogatejših žensk na svetu Oprah Winfrey je seveda odlična prijateljica, no, vsaj znanka, mnogo svetovnim zvezdnikom.

Oprah bo botra Beyoncini Blue Ivy

Tako je Oprah pred dnevi dobila zelo odgovorno nalogo – zvezdnika Beyonce in Jay-Z sta jo namreč izbrala za botro njuni hčerkici.

Mala Blue Ivy, ki že od rojstva polni časopise, se bo lahko pohvalila tudi s slavno krstno botro Oprah Winfrey. Uspešna voditeljica sicer nima lastnih otrok, vendar v šolah, ki jih ustanavlja po Južnoafriški republiki, vse deklice imenuje za svoje hčere.

Slavni par Beyonce in Jay-Z sta se odločila za Oprah, saj so se v preteklem letu precej zbližali, želela pa sta tudi, da botra ne bo v njunem krvnem sorodstvu. Boter bo pa raperjev prijatelj Tyran 'Ty Ty' Smith.

Še nekaj slavnih botrov in boter
Angelina Jolie in Brad Pitt sta za botra dvojčkov Knoxa and Vivienne zaprosila Bona. Boter igralcema Jaku Gyllenhaalu in Jamie Lee Curtis je slavni, že pokojni igralec Paul Newman. Victoria Beckham je botra Bluebell Madonni, hčerki spajsice Geri Halliwell. Boter priljubljene Jennifer Aniston je Telly Savalas, Jen pa je botra hčerki Courteney Cox in Davida Arquetta. Botra Drew Barrymore je večna diva Sophia Loren.

Najbolj brano