Olivia + Johannes: dvojni odmerek glamurja

Ikoni stila in sanjski par – odkar si skupaj utirata pot skozi življenje, sta Olivia Palermo in Johannes Huebl uspešnejša kot kdaj prej.

Olivia + Johannes: dvojni odmerek glamurja

Ko skupaj vstopita v prostor, so občudujoči in tudi zavistni pogledi neizogibni. Joj, kako lepa ženska! In kako čeden moški ob njej! 'Sanjski par' je na splošno morda res nekoliko preveč napihnjen izraz, toda ko gre za Olivio Palermo in Johannesa Huebla, je še kako ustrezen.

25-letna newyorška 'it-girl' in 33-letni model z vzdevkom Joe Hotness očarata in začarata že na prvi pogled. Za to prekrasno fasado pa parček ni le noro zaljubljen, ampak tudi ekstremno poslovno sposoben.

Ljubezen na prvi pogled

Odkar sta se leta 2008 spoznala in zaljubila na zabavi ljubljenca ameriške družabne smetane Daniela Benedicta na Manhattnu, skupaj kot modela pozirata pred kamerami, se skupaj zabavata na najpomembnejših zabavah in skupaj sta priljubljen motiv za paparace.

Mednarodni par leta

Nemška revija Gala ju je prav pred kratkim okronala z naslovom International Couple of the Year (mednarodni par leta). “To je bila ljubezen na prvi pogled!” je Huebl navdušeno povedal radovednim nemškim novinarjem omenjene revije in dodal: “Skupaj se veliko smejiva, poleg tega pa sva še najboljša prijatelja.”

Johannesa, ki se je rodil v Hannovru, so kot 17-letnika odkrili v Dublinu in vse od takrat dela za največje modne znamke na svetu, kot so Boss, Calvin Klein in Dolce & Gabbana. Nekoč je v nočnih klubih užival v pozornosti žensk, danes pa je vsa njegova pozornost namenjena le še Olivii, s katero skupaj živita v newyorški četrti Brooklyn.

Olivijin oče si je z nepremičninami prislužil milijonsko premoženje in tako ustvaril odlične temelje, da je svoji ambiciozni hčerki z zahtevnim okusom omogočil kariero stilske ikone in članice visoke družbe. Olivia zažari takoj, ko začne govoriti o Hueblu: “Njegova ljubezen in toplina sta zelo navdihujoči. Pogrešam ga takoj, ko sva ločena le nekaj uric.” Prav njemu na ljubo se uči nemškega jezika. “In Olivii pri tem sploh ne gre slabo. Zdi se mi tako ljubko, kadar me nenadoma preseneti z nekaj nemškimi stavki,” pravi Huebl.

Vedno usklajena

Zelo očitno je, da drug drugemu dobro deneta. In to tako v zasebnem smislu kot tudi na področju kariere. Olivia žanje uspehe z MTV-jevsko resničnostno žajfnico The City, lani jo je revija Tatler, ki slovi po tem, da postavlja trende, v naslovni zgodbi slavila kot Girl of the Year (dekle leta), poleg tega pa je še zaščitni obraz londonske modne znamke Freda.

Kaj pa Johannes? Odkar ga fotografirajo v družbi njegove najdražje, je na modnih brveh najslavnejših oblikovalcev na svetu po njem več povpraševanja kot kdaj prej. Posledično zdaj že spada med najbolj znane obraze New Yorka. Lani sta si zaljubljena golobčka zagotovila donosno oglaševalsko pogodbo s svetovno znano modno znamko Mango, skupaj pa sta pozirala tudi za znamko čevljev Hogan.

In ko smo že ravno pri modi … Oblačila, ki jih nosita, so vedno brezhibno stilsko dodelana, hkrati pa sta lepotca tudi decentno usklajena.

Namerno ali naključno?

“Za večerne zabave se vedno urejava ločeno, potem pa se dobiva pri vratih in si ogledava rezultat,” poudarja Olivia in s tem torej pojasnjuje, da je golo naključje, če se njuna oblačila ujemajo. Potem pa z nasmeškom vendarle prizna, da bi se eden od njiju prav gotovo preoblekel, če bi na izhodnih vratih ugotovila, da se njuna oblačila v barvnem smislu 'tepejo' …

Modno elegantna

Svoj modni slog, ki ga modno ozaveščene dame pogosto posnemajo, Olivia opisuje kot moderno eleganco: “Načeloma ne sledim nobenemu trendu, ampak le svoji intuiciji.” Svojega zaročenca pa enako rada vidi v oblekah, ki jih, mimogrede, krojač v Londonu zanj izdeluje po meri, kot tudi v džinsu. “Mojemu ljubčku preprosto dobro pristaja prav vse. Johannes bi lahko nosil tudi vrečo za smeti, pa bi bil še vedno videti fantastično in seksi!” je prepričana Olivia.

Bomo sanjski par v prihodnje torej še pogosteje videvali v skupnih kampanjah in poziranjih? “Zelo mogoče,” odgovori Olivia, se nasmehne in doda: “Izredno uživava v skupnem delu. Fotografi pa so nori na to, da med mano in Johannesom preskakujejo iskrice.”

Pa ne le fotografi, gospodična Palermo!

 

Lea, fotografije RedDot

Najbolj brano