Noro praznovanje Madonninega 64. rojstnega dne v videzu Dolce&Gabanna na Siciliji

Na zdravje, Madonna! Kraljica popa je za praznovanje svojega rojstnega dne zase in za svoji 9-letni dvojčici izbrala ujemajočo se obleko Dolce & Gabbana in svoj praznik praznovala na idilični lokaciji v dobri družbi.

Noro praznovanje Madonninega 64. rojstnega dne v videzu Dolce&Gabanna na Siciliji - Foto: Profimedia

Še eno leto za kraljico popa. Madonna je 16. avgusta 2022 dopolnila 64 let in  svoj rojstni dan praznovala z družino na Siciliji. Madonna je ob melodiji That's amore praznovala svoj 64. rojstni dan v baročnem okolju mesta Noto: na manjšem praznovanju z 38 prijatelji in šestimi otroki. V majhni sicilijanski vasici Pachino je večerjala v Taverni La Cialoma, nato pa je obiskala Marzamemi, kamor je z majhnim lokalnim čolnom priplula neposredno po morju. Večer je popestrila italijanska glasba: pop zvezdnica se je zabavala ob melodiji Nel blu dipinto di blu in ob dveh zjutraj množico pozdravila s pesmijo Bella ciao, ki jo je zapela kar sama. 

Na svojem profilu na Instagramu je objavila več fotografij in videoposnetek dogodka. Madonna je bila oblečena v čudovito obleko Dolce & Gabbana. Tam sta bili tudi njeni hčerki dvojčici Stella in Estere v enakih oblačilih. 

Ne spreglejte: 

Madonna se je poklonila svojemu italijanskemu izvoru, Dolce Vita in tudi Siciliji, zato je izbrala obleko Dolce & Gabbana: to je poletna obleka iz bombažnega poplina, ki je še bolj posebna zaradi potiska, ki slavi izvirnost in ročno izdelavo. Tkanina ima kultni beli in kobaltno modri potisk majolike, ki slavi lokalno obrtniško znanje izdelave keramike s prav posebno teksturo, ki jo običajno najdemo na sicilijanskih hišnih oblogah ali darilnih izdelkih.

Videz razkošne obleke je dopolnila s škornji z enakim vzorcem, modrim klobukom iz rafije ter številnimi zapestnicami in ogrlicami, ki v plasteh krasila njena zapestja in dekolte (vključno z obeskom s križem, enim od pevkinih kultnih nakitov, ki ga je nosila že v 80. letih prejšnjega stoletja, a se je oddaljil od verskega pomena).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna je svoj rojstni dan obeležila tudi tako, da je zase ter za svoji hčerki izbrala dve ujemajoči se obleki. Dvojčici je pevka posvojila leta 2017. Tudi dodatki so usklajeni, od superg do mini torbice Dolce Gabbana Sicily, vse s potiskom majolike. Videti so bile kot prave sicilijanske kraljice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Konec prejšnjega tedna pa je skupina z večerjo ob svečah proslavila tudi 22. rojstni dan Madonninega sina Rocca Ritchieja. Deček, ki se je rodil 11. avgusta 2000 iz njenega razmerja z nekdanjim možem Guyem Ritchiejem, je skupaj z družino upihnil 22 svečk. Za to priložnost je bila postavljena velika miza. Mati in sin sta skupaj pozirala s kozarcem šampanjca v roki. Za razliko od Roccove starejše sestre Lourdes sta se večera udeležili tudi dvojčici Stella in Estere. Madonna je slike objavila na svojem Instagramu in 18 milijonom sledilcev sporočila: "Od enega leva drugemu. Vse najboljše za rojstni dan, Rocco," je z ljubeznijo zapisala pevka. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton uporablja zelo bizaren vzdevek za princa Williama

Priporočamo tudi: Sadna dieta je najboljša za poletje in hitre razultate: Očisti telo, pomladi in stopi do 7 kg v 7 dneh

Najbolj brano