Meghan Markle in princ Harry v napovedniku svoje dokumentarne serije, ki je že povzročil veliko razburjenje, spregovorila o kraljevi drami

Tukaj je! Objavljen je bil napovednik novega Netflixovega dokumentarca o princu Harryju in Meghan Markle, ki je povzročil veliko razburjenja.

Meghan Markle in princ Harry v napovedniku svoje dokumentarne serije, ki je že povzročil veliko razburjenje, spregovorila o kraljevi drami - Foto: Profimedia

Drama okoli dokumentane serije o Meghan Markle in princu Harryju, o kateri se je veliko govorilo, se je končno polegla, saj je Netflix serijo uradno potrdil. Ta je danes zjutraj objavil prvi napovednik za projekt in sporočil, da bo serija kmalu na sporedu. "Harry & Meghan. Netflixov globalni dogodek. Kmalu na sporedu, samo na Netflixu," so zapisali.

Page Six je konec novembra poročal, da bo film dejansko izšel precej kmalu: 8. decembra, torej prihodnji teden.

Ne spreglejte:

Čeprav Meghan in Harry ne moreta trditi, da trpita zaradi premajhne izpostavljenosti, ta nova dokumentarna serija upa, da bo privabila kraljeve gledalce z obljubo notranje informacije - "nihče ne vidi, kaj se dogaja za zaprtimi vrati," pove Harry na enem mestu v napovedniku - in privlačnostjo projekta, ki je nastal z uradno odobritvijo para.

Meghan in Harry sta se v napovedniku pojavila skupaj z nikoli prej videnimi osebnimi fotografijami iz njunega razmerja in se takoj lotila kraljeve drame in tabloidnega nadzora, ki sta ju pestila v času, ko sta še bila starejša člana kraljeve družine. Mnoge je zanimalo, zakaj sta pravzaprav želela posneti dokumentarec.

"Nihče ne vidi, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Moral sem storiti vse, kar sem lahko, da bi zaščitil svojo družino," je odgovoril Harry.

"Ko so stave tako visoke, ali ni bolj smiselno, da zgodbo slišite od naju?" je dodala Meghan.

"S komentarji prijateljev in družinskih članov, od katerih večina še nikoli ni javno spregovorila o tem, čemur so bili priča, ter zgodovinarjev, ki razpravljajo o stanju britanskega Commonwealtha danes in odnosu kraljeve družine z mediji, serija ne osvetljuje le ljubezenske zgodbe enega para, temveč slika naš svet in to, kako ravnamo drug z drugim," je zapisano v Netflixovem oglasu za serijo. 

Meghan je v intervjuju za The Cut konec avgusta namignila, da bo v projektu predstavila več o njeni in Harryjevi ljubezenski zgodbi.

"Delček mojega življenja, ki ga še nisem mogla deliti, ki ga ljudje niso mogli videti, je najina ljubezenska zgodba," je povedala Meghan. Nato je citirala konec svojega poročnega govora, v katerem je dejala, da se tolaži z "globokim spoznanjem, da predvsem ljubezen zmaga. Upam, da to čutijo ljudje, ko vidijo katero koli vsebino ali projekte, s katerimi se ukvarjamo."

Za revijo Variety je to nekoliko razširila in pojasnila, da sta morala zaupati nekomu drugemu, režiserki Liz Garbus, da bo povedala njuno zgodbo.

"Lepo je, da lahko našo zgodbo zaupamo nekomu - izkušeni režiserki, katere delo že dolgo občudujem - tudi če to pomeni, da morda ne bo takšna, kot bi jo povedali mi. Vendar to ni razlog, zakaj jo pripovedujemo," je dejala Meghan. "Svojo zgodbo zaupamo nekomu drugemu, kar pomeni, da bo šla skozi njegov objektiv."

"To je zanimivo," je nadaljevala. "Moj mož še nikoli ni delal v tej industriji. Zame, ki sem delala pri seriji Suits, je tako neverjetno biti ob toliko ustvarjalne energije in videti, kako ljudje sodelujejo in delijo svoje poglede. To je bilo zelo zabavno," je zaključila Meghan.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Zarine najbolje prodajane kavbojke so spet na zalogi: Zara svoje najbolj elegantne kavbojke izdala v praznični različici

Pripročamo tudi:Ujemajoči se obleki valižanske princese in princa ob prihodu v ZDA poslali pomembno sporočilo: Kate Middleton zablestela v temno vijoličnem kostimu

Najbolj brano