To je razlog, da se je Kate Middleton opravičila na svoj poročni dan

Princesa se je najbolje odzvala, ko je izvedela, da so se oboževalci zgodaj zbudili, da bi si ogledali njeno poroko z Williamom v Westminstrski opatiji.

To je razlog, da se je Kate Middleton opravičila na svoj poročni dan - Foto: Profimedia

Princ William in Kate Middleton sta zaroko naznanila novembra 2010, poročila pa sta se 29. aprila 2011 v Westminstrski opatiji. Veliki dan so spremljali po vsem svetu, da bi videli zgodovinsko zvezo med bodočim angleškim kraljem in njegovim partnerjem.

Tega dne je veliko ljudi odšlo zgodaj zjutraj, da bi si zagotovili dober sedež na poti, ki sta jo ubrala ženin in nevesta.

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Večerna rutina Kate Middleton in princa Williama: Tako se sproščata zakonca, ko otroci zaspijo

V kratkem videoposnetku, ki ga je objavil Harper's Bazaar, vidimo Kate Middleton, ki izmenja nekaj besed z množico, prisotno na njeni poroki. Nekateri med njimi so ob tej priložnosti vojvodinji Cambriški razložili, da so zaradi poroke vstali že ob 4.30 zjutraj. Kate Middleton se je ob tem nasmehnila in vidno v zadregi odgovorila, da ji je za to zelo žal.

Kate Middleton, ki je blizu širši javnosti, nikoli ne zamudi priložnosti, da bi delila trenutke z oboževalci kraljeve družine in vsemi ljudmi, ki jih sreča na svojih uradnih potovanjih. Povedati je treba, da sta si Cambridgeova z leti resnično prizadevala, da bi monarhija postala sodobnejša in dostopnejša. Zdi se, da se to postopoma uresničuje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle dala pomenljivo opazko glede materinske vloge Kate Middleton

Pripročamo tudi: Ovsena kaša za zajtrk: Kako dobra je za vas in kako jo lahko vključite v svojo prehrano? Stavimo na recepte, ki vas bodo navdušili

Najbolj brano