Lorella Flego pripravlja novo sezono Bleščice

Lorella tudi v vročih poletnih dopustniških dneh ne počiva. Med dopustom je zelo organizirana, a ko si vzame čas zase in desetmesečno hčerko Sofio, ga ni denarja, ki bi jo premamil za vodenje družabne prireditve.

Lorella Flego pripravlja novo sezono Bleščice

“Moja modna oddaja Bleščica je tudi to poletje šla na dopust in se vrača septembra - z novo energijo in elanom, pripravljena na nove izzive in na vse možne tedne mode! Z ekipo pripravljamo številne novosti, ki jih bodo, upam, naši zvesti gledalci sprejeli za svoje,’’ nam razkrije Lorella in nadaljuje:

“Poletje bo zame kljub nekajdnevnemu dopustniškemu oddihu kot običajno delavno, saj prav med vročo sezono nastaja veliko prispevkov, predvsem pa je to čas, ko se ozrem nazaj in pogledam, kaj smo naredili, ter poskušam najti nove smernice za oddaje. Všeč mi je, ko so stvari raznovrstne, in zdi se mi, da moda omogoča veliko pestrosti, saj se neprestano spreminja.

Vsekakor pa bom ob sproščenem pogledu na morje v krogu družine nove zamisli in koncepte nabirala tudi na plaži, med čofotanjem v nizki vodi s svojo lepotičko Sofio. Se pa v zadnjem času v teh že prav tropskih temperaturah kar težko osredotočam na delo, ker zelo uživam v vlogi mame in je to popolnoma nova dimenzija, veliko privlačnejša in vsekakor bolj smiselna, kot je svet dela.’’

Story, fotografija Helena Kermelj

Najbolj brano