Ljubezenske napovedi za leto 2011

Leto 2010 je v svetu slavnih prineslo številne prekinitve razmerij in ločitve, a tudi mnogo pričakovanih in nepričakovanih ljubezenskih zvez. Vprašanje je, kako dolgo bodo obstali novopečeni parčki, če sploh bodo? Astrologi zatrjujejo, da so odgovori zapisani v zvezdah.

Ljubezenske napovedi za leto 2011 - Foto: Fotografija RedDot

George Clooney + Elisabetta Canalis

Astrologi trdijo, da datuma rojstva tega slavnega para kažeta, da se bo to razmerje najverjetneje ohranilo. Razvpiti filmski zapeljivec bo lepo Italijanko namreč hotel obdržati ob sebi, par pa bo morda začel sodelovati tudi poslovno. Po vsem sodeč obstajajo velike možnosti, da bo prav Elisabetta tista, ki bo končno omehčala zapriseženega samca, ki se nikakor noče poročiti.

Brad Pitt + Angelina Jolie

Usoda najlepšega slavnega para na svetu je zelo negotova. Brad in Angie sta sicer izredno uspešna, pa naj gre za vzgojo otrok ali snemanje filmov, njuna velika slabost pa je ta, da sta nagnjena k prepirom in medsebojnemu žaljenju. Razlog za to se skriva v tem, da Angie deluje v skladu z instinktom in reagira intuitivno, Brad pa je zelo praktičen in racionalen. Ravno v tem je tudi srž problema, zato jima astrologi ne napovedujejo nič dobrega. Čeprav lahko skupaj dosežeta skoraj vse, kar si zamislita, obstaja velika nevarnost, da bosta uničila drug drugega.

Mariah Carey + Nick Cannon

Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi tako, datuma rojstva tega slavnega para razkrivata, da sta izredno močna kombinacija. Mariah Nicku vliva potreben občutek varnosti, Nick pa dviguje njeno samospoštovanje. Astrologi so prepričani, da ima ta glasbeni parček veliko več potenciala, kot si mislimo.

Kristen Stewart + Robert Pattinson

Kemija med ‘vampirjema’ je več kot očitna, saj jima komaj uspeva umikati roke drug z drugega. Povezana sta na fizični in čustveni ravni. Vsakemu, ki ju opazuje, ko sta skupaj, postane takoj jasno, da sta nora drug na drugega in da se bo njuno razmerje brez dvoma ohranilo.

Jessica Simpson + Eric Johnson

Ko gre za ta par, je čas, da se pripravimo na dramo. Strast in privlačnost med njima sta izredno veliki, a imata na žalost gromozanske težave s posesivnostjo in ljubosumjem.

David + Victoria Beckham

Ne glede na to, kako pikanten trač ali škandal izbruhne v javnosti, lahko zakonca Beckham preneseta prav vse. Vedno pozirata skupaj, neskončno sta potrpežljiva drug do drugega in vedno sta pripravljena rešiti vsako težavo, ki se pojavi na njuni skupni poti. Zaradi tega konca njunega zakona kljub številnim tračem še ni na vidiku, kar potrjujejo tudi zvezde.

Jay-Z + Beyonce

Njuno življenje je zelo glamurozno in tak vtis daje tudi ta glasbeni par. Številni oboževalci in odrski reflektorji pa bi jima utegnili preusmeriti misli in ju spraviti na kriva pota. Astrologi opozarjajo, da bosta morala letos vložiti malo več truda v razmerje.

Courteney Cox + David Arquette

Čeprav se je zdelo, da zakon igralcev nima prihodnosti, astrologi menijo povsem drugače. David in Courteney imata povsem enak pogled na življenje in zvezde pravijo, da sta lahko zelo srečna, ker sta se našla, zato sploh ni dvoma, da jima bo uspelo zgladiti vsa nesoglasja in se pobotati.

Ashton Kutcher + Demi Moore

Čeprav se zdi, da ima v tem zakonu Demi glavno vlogo, datuma rojstev obeh igralcev pričata o povsem nasprotnem. Ravno mladi Ashton je namreč tisti, ki ima resen pristop, medtem ko se Demi naslanja nanj in od njega terja čustveno podporo. Tudi v prihodnje bo Ashton usmerjal zakon k pravemu cilju, zvezde pa so jima pri tem več kot naklonjene.

Katy Perry + Russell Brand

Zakon bo fizično, čustveno in intelektualno naporen za oba. Toda pevka Katy in humorist Russell ne znata drugače, zato bo potrebnega veliko truda, da bosta preskočila vse ovire. Datuma njunega rojstva jima nista ravno v prid, zato bosta potrebovala ogromno časa, da se bosta zares vživela v vlogi zakoncev.

Halle Berry + Olivier Martinez

To razmerje je skrajno razburljivo in vroče. Igralca pa bosta morala biti previdna, da ta plamen ostane pozitiven, saj sta oba nagnjena k izzivanju in testiranju drug drugega, zato bi se njuna zveza lahko hitro prelevila v pravi pekel.

Najbolj brano