Kralj Charles III sklical krizne sestanke s princem Williamom zaradi Harryja in Meghan

Danes je na Netflixu izšla dokumentarna serija o zakoncema Sussex.

Kralj Charles III sklical krizne sestanke s princem Williamom zaradi Harryja in Meghan - Foto: Profimedia

V začetku decembra je Netflix s predstavitvijo napovednika za težko pričakovani dokumentarec o življenju Meghan Markle in princa Harryja močno pretresel javnost. Dokumentarna serija v več epizodah, ki obljublja, da bo še posebej zanimiva. Prav danes pa so bile izdane prve 3 epizode serije, ki se je britanska kraljeva družina tako boji.

Krizni sestanek

Očitno je, da ta objava skrbi številne ljudi v kraljevi družini, ki se bojijo podobnega učinka, kot ga je imel intervju, ki ga je dala Oprah Winfrey. V tem intervjuju sta Sussexova omenila rasizem, ki ga je doživela Meghan Markle. Da bi bil čim bolje pripravljen na morebitne obtožbe Meghan in Harryja, je kralj Charles III. po poročanju časnika Mirror že načrtoval, da bo na krizne sestanke poklical princa Williama. Cilj? Odgovoriti na obtožbe po točkah, tako da navedejo njihovo resničnost, in po potrebi pripravijo obrambno stališče.

Najvišji pomočniki monarha ter valižanskega princa in princese si nameravajo ogledati vse tri epizode, da bi se lahko hitro odzvali na morebitne nove škodljive obtožbe proti monarhiji. Po navedbah neimenovanega vira bo odziv kraljeve družine odločen in hiter.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 ključni razlogi, zakaj se vaši mozolji vztrajno vračajo: Ponujamo rešitve za vztrajne akne v vaših 20-ih in 30-ih

Priporočamo tudi: Elizabeta II: Podrobnosti o razmerju Meghan in Harryja, ki so kraljico skrbele

Najbolj brano