Elizabeta II: Podrobnosti o razmerju Meghan in Harryja, ki so kraljico skrbele

Čeprav je imela kraljica Meghan Markle rada, je dvomila o njeni romanci s princem Harryjem. 

Elizabeta II: Podrobnosti o razmerju Meghan in Harryja, ki so kraljico skrbele - Foto: Profimedia

Kraljevi strokovnjak Gyles Brandreth v svoji knjigi z naslovom Elizabeth: An Intimate Portrait (Elizabeta: intimni portret) prinaša številna razkritja o kraljici Elizabeti. Celotno poglavje knjige je posvečeno ljubezenski zvezi med Meghan Markle in princem Harryjem ter mnenju kraljice o njuni zvezi. V nasprotju s tem, kar bi si lahko mislili, je bila kraljica vesela, da je princ Harry našel ljubezen, in prav tako vesela, da je Meghan Markle sprejela v kraljevo družino.

Prepričana je bila, da bi lahko bila ta mlada ženska pozitivna pridobitev za kraljevo družino in da se vanjo odlično prilega.

Je Harry preveč zaljubljen?

V knjigi je veliko razkritij o odnosu med kraljico in Meghan Markle. Knjiga razkriva, da je bila kraljica zelo naklonjena Meghan in njeni materi ter da ji je zelo žal, da je bila družina Markle v slabih odnosih. Kraljica naj bi Meghan Markle ponudila tudi možnost, da ostane igralka, če želi, kar je zavrnila, da bi se posvetila kraljevi družini z različnimi angažmaji.

Medtem ko se je članom kraljeve družine zdela odločitev Susseških, da hčerko poimenujejo Lilibet - kraljičin vzdevek iz otroštva - "presenetljiva" in "precej arogantna", je kraljica pripomnila, da je ime "zelo lepo in primerno".

Čeprav je bila kraljici Meghan Markle zelo všeč, se je bala, da bo princ Harry morda preveč zaljubljen in bo sprejemal nepremišljene odločitve. Strah, ki se je hitro uresničil, ko sta se Susseška odločila zapustiti kraljevo družino in dati eksploziven intervju Oprah Winfrey.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta trend oblačenja, ki ga je težko nositi, je kljub temu ta hip najbolj zaželen. Si upate?

Priporočamo tudi: Ta najmanj kalorična hrana v sezoni bo poskrbela za vaše zdravje in izgubo kilogramov ter odlično dozo vitaminov

Najbolj brano