Konec ljubezni po 17 letih? Monaška princesa Charlene ponovno pobegnila od moža in poslala subtilno sporočilo

16. 9. 2023
Konec ljubezni po 17 letih? Monaška princesa Charlene ponovno pobegnila od moža in poslala subtilno sporočilo (foto: Profimedia)
Profimedia

Poteze princese Charlene so vse bolj skrivnostne in ko so se pojavile govorice, da sta s princem Albertom "samo ceremonialni par", tega ni hitela zanikati ...

Monaška princesa Charlene (45) je te dni znova tema svetovnih medijev zaradi trditev o njenem zasebnem življenju, ki so se pojavile v francoskem tisku. Časnik Voici trdi, da nekdanja olimpijska plavalka in mati princa Jacquesa in princese Gabrielle "živi v Švici" in da se s princem Albertom II vidi le "po dogovoru".

Zato ju tuji mediji imenujejo "ceremonialni par", menda pa to ne prizadene njunih otrok, saj sta "dobra partnerja" pri skupni skrbi za dvojčka. V palači se o tem članku, o katerem so poročali številni mediji po svetu, niso oglasili, je pa takoj sledila poteza, ki je presenetila njene oboževalce.

Charlene Monaška je namreč izbrisala svoj uradni profil na družbenem omrežju Instagram. Gre za račun, ki ga ima princesa že leta in ga je spremljalo 462.000 ljudi, običajno pa je delila fotografije z uradnih dogodkov, humanitarnih dogodkov in toplih družinskih trenutkov.

Zdaj pa tega profila ni več, a na Instagramu še vedno najdete profil dobrodelne fundacije, ki nosi njeno ime. O tej nenadni selitvi se še ni oglasil nihče iz družine, mnogi pa menijo, da je to le še en znak, da je zakon princa Alberta in princese Charlene tik pred koncem.

"Zakaj preprosto ne oznanita, da nista skupaj?", "Videti je nesrečna že od prvega dne," "Verjetno je to njen subtilen način, da pove, da v resnici ni monaška princesa," "Gotovo se ukvarja z ločitveno papirologijo, zato ni časa biti na Instagramu," so komentirali oboževalci Charlene iz Monaka.

Ženo princa Alberta so v začetku tega leta videli brez poročnega prstana in pojavila so se poročila, da se je par ločil, kar je knežja palača zanikala. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Po pregrešno dragi obleki izbrala skromnost: Srajčna obleka Meghan Markle, ki si jo lahko privoščite tudi vi, navdušila oboževalce

Priporočamo tudi: 58-letna Sarah Jessica Parker v mini črni oblekici s 13-letnima hčerkama dvojčicama Tabito in Marion uživala na plaži v Hamptonu

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan