Kate Middleton se je končno pojavila v javnosti: Prejema na tisoče pisem podpore, oboževalci pa to razumejo kot pozitivno znamenje

28. 5. 2024
Kate Middleton se je končno pojavila v javnosti: Prejema na tisoče pisem podpore, oboževalci pa to razumejo kot pozitivno znamenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav po diagnozi raka potrebuje še čas, da si opomore, se Kate Middleton zadnje čase več druži in hodi ven.

Valižanska princesa je bila zadnje tedne na prostem s svojo družino, poroča Dailymail, uradniki palače pa so povedali, da so bili preplavljeni z "deset tisoči" pozdravnih pisem, potem ko so ji odkrili raka.

Čeprav so mnogi pojav Kate Middleton z družino v javnosti razumeli kot pozitiven znak, so v Kensingtonski palači poudarili, da potrebuje še čas in prostor za okrevanje.

Marca je Kate delila čustveno video sporočilo, v katerem je razkrila, da je začela preventivno kemoterapijo, kar je naletelo na izliv podpore in dobrih želja britanske javnosti.

V običajnem tednu na naslov palače navadno prispe do 1000 pisem, a to, kar so doživeli od marca, je to številko bistveno preseglo.

Tiskovni predstavnik Kensingtonske palače je tudi poudaril, da njenega pojavljanja zunaj ne bi smeli razumeti kot njeno vrnitev na delo po večji abdominalni operaciji, in razkril, da je prejemala "preventivno kemoterapijo" za zdravljenje raka.

Kate še vedno ni zaposlena z javnimi dolžnostmi, je pa dobro seznanjena z zadevami in vsak dan spremlja vsa poročila od doma. 

Fotografije: Profimedia

Prebertie še: "Živela bosta ločeno": Odnos Kate Middleton in princa Williama porušen zaradi njenega zdravja, bo rak uničil njun zakon?

Priporočamo tudi: Prijatelji Kate Middleton razkrili, kdaj jo bomo videli v javnosti: Razkrili podrobnosti princesine vrnitve k svojim dolžnostim

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave