Kate Middleton odprla nov profil na Instagramu in objavila ganljiv posnetek

Valižanska princesa nadaljuje s kampanjo Shaping Us za razvoj v zgodnjem otroštvu.

Kate Middleton odprla nov profil na Instagramu in objavila ganljiv posnetek - Foto: Profimedia

Kate Middleton, princ William in preostali člani kraljeve družine so se od izida knjige Spare princa Harryja v začetku leta razumljivo držali bolj ob strani, vendar jih nič ne more spraviti nazaj v središče pozornosti, kot pomemben namen.

Tak primer: Kate Middleton, ki je ta teden v Leedsu opravila več javnih nastopov, ki so sovpadali z novo kampanjo, ki ji je blizu, in odprla tudi povsem nov profil na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Valižanska princesa in princ že imata svoj poseben račun na Instagramu, ki dokumentira njuno delo in družinsko življenje, najnovejši profil Kate Middleton pa je posvečen vsem stvarem "zgodnjega otroštva" in uporablja istoimenski naslov.

In ne, to ni slikovni dnevnik Middletonove lastnega zgodnjega otroštva (žal), temveč račun, namenjen centru The Royal Foundation Centre for Early Childhood - organizaciji, ki jo je princesa ustanovila leta 2021 za ozaveščanje o pomenu prvih petih let otrokovega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Novi račun na Instagramu, ki se je začel ob novi kampanji organizacije z naslovom "Shaping Us", bo osvetlil "eno najpomembnejših tem našega časa".

Kate Middleton nastopa tudi v novem videoposnetku, objavljenem na Instagramu, v katerem pojasnjuje pobudo: "Naše zgodnje otroštvo, čas od nosečnosti do petega leta starosti, v temelju oblikuje preostanek našega življenja," pravi. "Vendar kot družba trenutno veliko več časa in energije namenjamo poznejšemu življenju. Danes Kraljevi center fundacije za zgodnje otroštvo začenja novo kampanjo z naslovom Shaping Us, da bi povečal ozaveščenost o vplivu, ki nam lahko spremeni življenje, če okoli otrok in tistih, ki skrbijo zanje, ustvarimo spodbuden in vzgojen svet.

To je profil, ki mu je vredno slediti.

 Fotografije: Profimedia

Preberite še: 64-letna Sharon Stone s pažem dokazuje, da lahko to pričesko nosite v vseh starostnih obdobjih

Priporočamo tudi: Zarina midi obleka iz džinsa je uspešnica te sezone, saj pristaja vsem tipom postav

Najbolj brano