64-letna Sharon Stone s pažem dokazuje, da lahko to pričesko nosite v vseh starostnih obdobjih

Igralka, ki je bila povabljena na snemanje pogovorne oddaje "Saturday Night Live", je svojo kratko pričesko zamenjala za srednje dolge lase.

64-letna Sharon Stone s pažem dokazuje, da lahko to pričesko nosite v vseh starostnih obdobjih - Foto: Profimedia

O laseh obstaja veliko predsodkov. Striženje las ob polni luni, da bi hitreje zrasli, nikoli ne iztrgajte belega lasu, redno menjavanje šamponov ... Včasih je težko ločiti, kaj je resnično in kaj ne. Ko se Sharon Stone spopade s splošnim prepričanjem, jo pozorno spremljamo. Kot gostja ameriške pogovorne oddaje "Saturday Night Live" je igralka opustila svojo kultno pričesko in jo zamenjala za valovite srednje dolge lase.

Dolga leta je veljalo pravilo, da bodo dolgi lasje obraz postarali. Rezultat? Ta frizura ni priporočljiva po 50. letu starosti. Sharon Stone očitno ne misli tako. In ima prav. Na predstavi je zvezdnica nihala med dolgimi lasmi, oblikovanimi nazaj, podobnimi tistim, ki jih je nosila v filmu Casino, in lasmi, nadgrajenimi z lepo črto. Sharon Stone pri 64 letih dokazuje, da se dolgi lasje (res) lahko nosijo pri vseh letih. 

Ne spreglejte:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Življenjepis pričesk, ki je nosila Sharon Stone  

Čeprav Sharon Stone zdaj videvamo z dolgimi lasmi, je igralka znana po različnih kratkih pričeskah. Glamurozni bob, pixie cut, boyish cut in celo popolnoma obriti lasje, lepa blondinka si je upala vse. Njen mali trik za še več glamurja? Dvig korenin. Ta tehnika, ki je dolgo veljala za staromodno, se vrača na lepotno prizorišče.

Če želite to narediti doma, uporabite puder za oblikovanje ali suhi šampon. Po nanosu izdelka korenine dvignite s konicami prstov. Nekaj pramenov je mogoče tudi sprijeti in/ali lase posušiti z glavo navzdol, da bi jim dodali volumen. Odstranjevanje korenin je v salonu pravi postopek, ki lahko traja več mesecev (približno šest). Ta tehnika je najprimernejša za zdrave in tanke lase, saj lahko poškoduje šibke lase.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Starodavno žito, ki ne draži črevesja: To nizkokalorično živilo, podobno zdrobu, je pravi zaveznik za hujšanje in zdravje

Priporočamo tudi:Naveličani črnih škornjev? Mojca Mavec obožuje to barvo

Najbolj brano