Zarina midi obleka iz džinsa je uspešnica te sezone, saj pristaja vsem tipom postav

Laskava džins obleka z dolgimi rokavi, ki se popolnoma prilega telesu. Oblačilo, ki ga lahko že zdaj izkoristite s škornji, pozneje pa z espadrilami.

Zarina midi obleka iz džinsa je uspešnica te sezone, saj pristaja vsem tipom postav - Foto: Profimedia

Če obstaja tkanina, ki nikoli ne bo šla iz mode, je to džins. Džins je v naša življenja vstopil leta 1871 in od takrat je našel pot v naše omare in naša srca. Obstaja neskončno število modelov, ki jih lahko najdemo, a če iščete oblačilo, ki ustreza vsem trendom sezone in ki ga lahko izkoristite tako pozimi kot spomladi, vam čestitamo, saj smo med novostmi v Zari (če želite začeti nakupovati malo izven razprodaj) našli obleko iz džinsa, v katero se boste resnično zaljubili. Primeren je za vse tipe postave in bo poudaril vašo silhueto.

Zarina midi obleka iz džinsa, ki je hit

Oblačilo, o katerem govorimo in ki smo ga odkrili med zadnjimi novostmi Zare, je obleka iz modrega džinsa z midi krojem, klasičnim ovratnikom in V-izrezom. Ima dolge rokave in prilegajočo se silhueto s sprednjimi žepi z zavihkom in gumbom ter žepi na zadnji strani. Med podrobnostmi, ki jih je treba poudariti, sta kombinirani kontrastni šiv in brezšivni rob. Oblačilo se spredaj zapenja s kovinskimi gumbi. Cena te obleke iz džinsa pri Zari je 39, 95 evrov. Oblačilo, ki se odlično prilagaja vsem tipom silhuet in poudari postavo. Je eden tistih kosov, s katerimi se bomo počutili udobno, ne da bi pri tem žrtvovali eleganco. To obleko lahko danes začnete nositi s škornji, na primer s "kavbojskim" modelom, enim od zmagovalcev prejšnje in te sezone. Pozneje, ko bo vreme bolj prijazno, pa lahko to oblačilo kombinirate na primer z espadrilami. Nedvomno je to idealen nakup, ki ga lahko izberete med Zarinimi novostmi in ga kar najbolje izkoristite zdaj in čez nekaj mesecev. 

Zara, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so največji trendi čevljev v letu 2023: Špičasti čevlji in balerinke na samem vrhu lestvice

Priporočamo tudi: 9 resnično učinkovitih nasvetov za hitro in zdravo hujšanje to zimo: Po vsakem obroku si umijte zobe in nikar se ne odpravite po nakupih s praznim želodcem

Najbolj brano