To so največji trendi čevljev v letu 2023: Špičasti čevlji in balerinke na samem vrhu lestvice

Ponovno smo analizirali modne piste za leto 2023 in tukaj so trendi čevljev, ki bodo prevladovali letos!

To so največji trendi čevljev v letu 2023: Špičasti čevlji in balerinke na samem vrhu lestvice - Foto: Profimedia

Veliko govorimo o pomenu vlaganja v klasične kose; stvari, ki bodo prestale preizkus časa in se bodo nosile leta. Vendar to ne pomeni, da se neradi spogledujemo s trendi sezone. Analizirali smo že modne piste, da bi izbrali 5 najbolj priljubljenih barv za leto 2023, zdaj pa vašo pozornost usmerjamo na eno specifično postavko: čevlje.

1. Špičasti čevlji

V preteklih sezonah so kraljevali kvadratni čevlji, za leto 2023 pa so oblikovalci "nabrusili prste" in eksperimentirajo s špičastimi silhuetami.

Bottega Veneta pomlad in poletje 2023

Christopher Kane pomlad in poletje 2023

2. Balerinke

Zahvaljujoč znamkama Miu Miu in The Row so bile balerinke lani eden največjih trendov. Če ste že investirali vanje, boste veseli novice, da bodo na voljo tudi leta 2023, v satenasti in plišasti različici.

Deveaux pomlad in poletje 2023

Tod's pomlad in poletje 2023

3. Kristali, bleščice, srebro

Torbice z bleščicami so bile to sezono v modi, bleščeči trend pa se prenaša v leto 2023 v obliki čevljev. Obutev s kristali je v središču pozornosti modnih revij, od petk s kristalčki do najbolj drznih škornjev.

Chanel pomlad in poletje 2023

AZ Factory pomlad in poletje 2023

4. Vezalke na nov način

Od Givenchyjevih visokih škornjev do petk Jasona Wuja, so pomladni čevlji prevzeli nepredvidljivo edinstveno obliko steznika s sprednjo stranjo na vezalke. Seksi, a zelo elegantne, si te čevlje predstavljamo v kombinaciji s prozornimi oblekami ali modernim krilom do kolen.

Givenchy pomlad in poletje 2023

Jason Wu pomlad in poletje 2023

5. Masivni škornji

Lanski trendi škornjev so bili več kot subtilni v primerjavi s tistimi, ki bodo vladali v letu 2023. Vračamo se z obsežnimi podplati in stopamo pogumno in glasno.

Louis Vuitton pomlad in poletje 2023

Sacai pomlad in poletje 2023

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Hannah Mancini nastopila v izstopajoči obleki mlade slovenske oblikovalke, o kateri boste še veliko slišali

Priporočamo tudi: Astrologi svarijo: To so astrološka znamenja, ki jih čaka peklenski februar

Najbolj brano