Jezikamo: Scarlett in Jennifer, Jonathan, Anne, Penelope

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Scarlett in Jennifer, Jonathan, Anne, Penelope - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree, Fotografija RedDot

Zvezdniška zasedba na premieri

Film He’s Just Not That Into You

Jennifer Aniston se je v ponedeljek mudila na premieri svojega novega filma He’s Just Not That Into You v Los Angelesu.

Lepotička je na rdeči preprogi zasijala v črnem ženskem hlačnem kostimu znamke Burberry. Poleg bivše Prijateljice, so fotografe očarale še rjavolasa Scarlett Johansson v dolgi obleki brez naramnic, z cvetličnim vzorcem, Drew Barrymore in Jennifer Connely v zeleni, kratki obleki ter z dragulji okrašenimi sandalami znamke Balmain. O filmu, ki bo uradno premiero doživel v petek, je režiser Ken Kwapis dejal, da v njem nastopa devet glavnih likov in del izziva je bilo ustvariti zgodbo, blizu gledalcu. Kwapis upa, da je naloga uspešno opravljena, saj pravi, da bi se sam lahko enačil z vsemi vlogami.

Romantika? Ne, hvala.

Jonathan Rhys Meyers

Čeprav maneken Jonathan Rhys Meyers v nadaljevanki The Tudors igra nesmrtnega romantika, pa je v resničnem življenju zgodba popolnoma drugačna. Če ste ljubiteljice dolgih sprehodov ob obali ter večerje ob svečah, potem obraz modne znamke Hugo Boss ni za vas. Jonathan sicer prizna, da je malo romantičen, ampak ne tako zelo kot njegov lik.

“Henry je bil kar sramežljiv človek. Dvomim, da se ga bodo ljudje zapomnili kot spolno privlačnega.”

Spremljevalec na Oskarjih: očka

Anne Hathaway

Ameriška igralka Anne Hathaway je izdala, kdo bo njen spremljevalec na 81. podelitvi filmskih nagrad Oskar.

Nominiranko, v kategoriji za Najboljšo igralko leta za vlogo v filmu Rachel Getting Married, bo spremljal njen oče.

''Na podelitev bom prišla v spremstvu očeta, a če mi uspe dobiti še kakšno karto, bom s seboj vzela še brata in mamo. To je moja prva nominacija in želela bi, da je moja družina, ki mi je najpomembnejša stvar na svetu, ob meni, '' je svojo odločitev komentirala zvezdnica filma Vojna med nevestama.

Annina kariera pa je po končanem razmerju z Raffaellom Follierijem doživela neverjeten razcvet. Medtem, ko bivši fant čepi v zaporu, ona osvaja Hollywood.

Zmagovalka nagrad Goya

Penelope Cruz

V nedeljo so podelili španske filmske nagrade Goya.

Podelitve sta se udeležili tudi sestri Cruz, Penelope in Monica, ki smo ju lahko skupaj občudovali v Mangovi reklamni kampanji. Zvezdnica filma Vanilla Sky je žarela v črni, čipkasti obleki francoske znamke Dior, ki so jo izdelali posebno za to priložnost. Mlajša Monica pa je pritegnila marsikateri pogled v do tal segajoči črni obleki, s srebrnimi naramnicami čez rame. In kot se spodobi, je Penelope odšla v stilu. S svojo že tretjo Goyo pod roko, za najboljšo žensko stransko vlogo v filmu Vicky Cristina Barcelona. Veliki zmagovalec pa je postal film "Camino" režiserja Javierja Fesserja, ki pripoveduje o vplivu Opus Dei na neozdravljivo bolno deklico. V Madridu je pobral 6 nagrad.

Najbolj brano