Jezikamo: Scarlett, Freida, Amy, Drew

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Scarlett, Freida, Amy, Drew - Foto: Fotografija www.slumdogmillionairemovie.co.uk, Fotografija RedDot, Fotografija Mario Sorrenti, news.mango.com

Mango manija

Scarlett Johansson

Nova zvezdnica kampanje španske blagovne znamke Mango Scarlett Johansson se je te dni mudila v Madridu. V španski prestolnici so namreč predstavili rezultate reklamne kampanje. Igralka na fotografija deluje neverjetno seksi in poželjivo.

Njen mož, igralec Ryan Reynolds, pa je medijem izdal, da s prelepo ženo načrtujeta posvojitev otroka. Dejal je še, da je njegov starejši brat posvojen in da si sam želi nekega dne posvojiti otroka.

Veselo na delo

Freida Pinto

Po velikem uspehu s filmom “Revni milijonar”, Freida Pinto dobiva številne filmske ponudbe.

Trenutno snema še neimenovan film pod taktirko priznanega režiserja Woodyja Allena. O filmu se ne ve kaj dosti, razen tega, da bo Freida igrala skupaj z Naomi Watts, Joshom Brolinom in Antoniom Banderasom. Lepotička pa je priznala, da ima prav posebno obsesijo. Oskarjevka je priznala, da v hotelski sobi večkrat preureja stvari. Ta nadloga naj bi ji kradla spanec, saj dekle enostavno ne zatisne očesa, če vse ni na svojem mestu.

Golf kariera

Amy Winehouse

Po sedmih mesecih na karibskem otoku Sveta Lucija, se je Amy Winehouse vrnila v rodno Anglijo.

Pevka je, ob prihodu na letališče, delovala srečno. Prioriteta njenega prihoda domov pa učenje igranja golfa. pevka bo tako jutranje dele dneva preživela s svojim inštruktorjem na golf igrišču. Najbolj všeč pri vsemu temu, pa ji je vožnja z avtomobili, prirejenimi za vožnjo po omenjenem terenu. A vsem je poznano dejstvo, da se golfisti striktno držijo določenih pravil oblačenja in vedenja. Kar pa bi lahko problematični pevki povzročalo preglavice.

Nova stara ljubezen

Drew Barrymore

Drew Barrymore v Brooklynu snema svoj nov film “Going the Distance”.

Ni pa v razcvetu samo njena filmska kariera. Igralka naj bi se vrnila svojemu bivšemu fantu Justinu Longu. Nekdanja partnerja, ki naj bi drug drugemu kazala veliko naklonjenost, so opazili v newyorškem baru prejšnji četrtek. Po pričanju očividca se nista menila za ostale goste lokala. Prikupen par naj bi deloval noro zaljubljen.

Najbolj brano