Jezikamo: Maggie, Cartier, Lady Gaga, Dita, Christina

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Maggie, Cartier, Lady Gaga, Dita, Christina - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Romantika v Italiji

Maggie Gyllenhaal in Peter Sarsgaard

Igralka Maggie Gyllenhaal in Peter Sarsgaard sta se poročila.

Dolgoletni par, ki ima dveletno hčerko Ramono, si je v soboto obljubil večno zvestobo. Romantična poroka se je zgodila v majhni kapeli v mestu Brindisi v Italiji. Na slovesnosti pa ni manjkal nevestin mlajši brat Jake, katerega je na poroki spremljala igralka Reese Witherspoon.

Prestižna zabava

Jessica Biel

Ko govorimo o svetovno najbolj znanem izdelovalcu prestižnega nakita, ne moremo mimo francoske znamke Cartier.

V čast stoti obletnici draguljarne v Ameriki, so se v njihovi trgovini na Peti Aveniji v New Yorku zbrale zvezdniške ljubiteljice tega nakita. Tako so se na listi povabljencev znašli igralki Kate Hudson in Demi Moore, ter parček Justin Timberlake in Jessica Biel, ki vztrajno dokazujeta, da sta še vedno noro zaljubljena. Ne pozabimo omeniti še vedno bolj zaželene igralke Anne Hathaway, prekrasne Eve Mendes ter Rachel Weisz.

Zagledana v MM

Lady Gaga

Vedno bolj popularna Lady Gaga je razkrila svojo veliko željo.

Pevka je namreč zagledana v kontroverznega Marilyna Mansona. In kot priznava sama, ima navado izbirati vedno napačne moške. Kljub divjemu videzu, pa nekdanja striptizeta nima dovolj poguma, da bi pristopila k fantu, ki ji je všeč. Čeprav zaupa vase, v vseh pogledih, pa to zaupanje zbledi, ko stopi v igro moški.

Gola Evrovizija

Dita Von Teese

Dita Von Teese planira nastopiti z nemško skupino Alex Swings Oscar Sings, na evrovizijski popevki v Moskvi.

Medtem, ko bo nemški duet prepeval pesem Miss Kiss Kiss Bang, naj bi kraljica burleske izvedla striptiz. Plesalka je počaščena, da bo lahko nastopila na tako veliki prireditvi, ter upa, da jima bo pomagala prinesti zmago. Ne dvomimo v to, da bo kakšen glas šel tudi na njen račun. Nastop Dite si lahko ogledate 16. Maja na nacionalki.

Zrcalce, zrcalce na steni povej …

Christina Applegate

Izšla je tradicionalna dvojna številka revije People, kjer so objavili seznam 100 najlepših Zemljanov.

Na prvem mestu se je tokrat znašlaigralka Christina Applegate. Zvezdnica nadaljevanke Samantha Who? je v reviji spregovorila o bolezni, raku na dojkah, za katero je zbolela lanskega marca.

Lepotički in borki družbo delajo še Halle Berry, Ciara, Zac Efron, Christina Aguilera, Freida Pinto, Channing Tatum, Robert Pattinson, Taylor Swift, Michelle Obama, Tristan Wilds, Leslie Mann, Kristen Wiig in Angelina Jolie.

Na naslovnici pa se pojavijo tudi dekleta iz nove verzije kultne nadaljevanke Beverly Hills 90210 Jessica Stroup, Annalynne McCord, Jessica Lowndes in Shenae Grimes. Zanimivo pri tej fotografiji je to, da naj bi se dekleta pred objektivom pojavila brez kančka ličil.

Najbolj brano