Jezikamo: Katy, Sienna, Kate, Evan, Dita

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Katy, Sienna, Kate, Evan, Dita - Foto: Fotografija Imaxtree

Stilski prijatelji

Katy Perry

Katy Perry je izrazila nezadovoljstvo z obnašanjem oblikovalcev, ko so v vprašanju oblačila preteklih sezon. Pevka naj bi bila žalostna, ko so ji oblačila iz prejšnjih kolekcij bolj všečna kot ta iz novih. Če pa bi se želeli družiti z estradnico, pa pozor. Katy naravnost obožuje ljudi z dobrim okusom za stil. Garderoba naj bi izžarevala vašo osebnost. Čeprav je včasih dovolj energija in širok nasmešek na obrazu.

Ribe z jedilnika

Sienna Miller

Sienna Miller je v Madridu predstavila novo dišavo hiše Hugo Boss “Boss Orange”.

Igralka se je v Londonu pridružila zvezdniškemu protestu proti londonski restavraciji Nobu, kjer strežejo modroplavutno tuno. Zvezdi Charlize Theron in Stephen Fry sta, skupaj s Sienno, pokazala svoje nezadovoljstvo v pismu, ki so ga poslali gostišču, v katerem so zapisali, da je modroplavutna tuna izjemno ogrožena vrsta in bi jo morali v celoti umaknili z jedilnika.

Sveže zaljubljeni

Kate, Evan in Dita

Nedeljski večer sta za prijetno druženje v dvoje izkoristila igralka Kate Hudson in zvezda ekipe Yankees Alex Rodriguez. Par so opazili pred nočnim klubom New Yorku. Lepotička si je za to priložnost nadela zeleno obleko in črne sandale. Zvezdnica filma Kako se znebiti fanta v desetih dneh pa te dni snema nov film “The Killer Inside Me”, kjer ji družbo dela soigralec Casey Affleck.

Evan Rachel Wood se je udeležila tradicionalne, že enajste prireditve Young Hollywood Awards. Nekdanje dekle kontroverznega Marilyna Mansona se je konec tedna v Hollywoodu zabavala s Shaneom Westom. Bivša soigralca sta skupaj zapustila prizorišče zabave.

Še ena bivša ljubezen Marilyna Mansona si je našla novega partnerja. Starleta Dita Von Teese je v Pariz prispela z Louisom Marie de Castelbajacom, sinom francoskega modnega oblikovalca Jeana-Charlesa de Castelbajaca. Par so prvič opazili na glasbenem festivalu Coachella.

Najbolj brano