Jezikamo: Kate, Christopher in Ana, Gisele in Tom, Fergie in Josh, Michael in Jennifer

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Kate, Christopher in Ana, Gisele in Tom, Fergie in Josh, Michael in Jennifer - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

66. Zlati Globusi

Kate Winslet

Igralka Kate Winslet je na nedeljski prireditvi Zlatih Globusov zasijala v vsem svojem žaru, saj je pometla z vso konkurenco.

Zvezda filma Titanik je pobrala kipca v kategoriji za najboljšo žensko vlogo v drami za film Krožna cesta ter za najboljšo stransko žensko vlogo v drami za Bralca. Britanka je za to priložnost oblekla dolgo črno obleko francoske modne hiše Yves Saint Laurent.

Poleg Kate, je veliki zmagovalec postala tudi drama Slumdog Millionaire. V kategoriji za najboljšo komedijo je slavil film Vicky Cristina Barcelona, med televizijci pa ni bilo presenečenj. Tako kot na Emmyjih, so tudi tokrat vsi kipci, v kategoriji komedije, šli v roke 30rock.

Posthumno pa je globus za stransko vlogo prejel tudi Heath Ledger, ki ima vedno več možnosti, da za svojo igro Jokerja v fimu Vitez teme, prejme tudi Oskarja.

Otroci za ekipo Grde račke

Christopher Gorham in Ana Ortiz

Na snemanju nadaljevanke Grda račka bo v prihodnje še bolj veselo, saj je po Ericu Mabiusu in Rebecci Romijn starš postal tudi Christopher Gorham, ki igra veliko ljubezen glavne igralke. Z ženo Anel sta postala ponosna starša deklice Alondre Cecilie Lopez Gorham, ki je že tretji otrok zakoncev. Par že ima fanta, osemletnega Lukasa ter šestletnega Ethana.

A to ne bo zadnji otrok pisane druščine, saj je nosečnost nekaj dni nazaj oznanila tudi Ana Ortiz.

Poroke in zaroke

Gisele in Tom, Fergie in Josh, Michael in Jennifer

Po lažnem alarmu okoli božičnega večera, ko so mediji na veliko poročali o tej zaroki, je tokrat uradno.

Supermodel Gisele Bundchen ter igralec ameriškega nogometa Tom Brady sta zaročena.

Podajalec ekipe New England Patriots je Brazilko zasnubil v petek, v Los Angelesu. Par se trenutno odloča med velikim modnim dogodkom spomladi in intimno ter kratko ceremonijo v Costa Rici, v manekenkinem rojstnemu kraju.

Usodni da pa sta ta konec tedna dahnila Stacey Fergie Ferguson in Josh Duhamel. Pevka zasedbe Black Eyed Peas je za dogodek oblekla obleko italijanskega dvojca Dolce & Gabbana, ter v rokah nosila šopek belih rož, posutega s kristali. Z zvezdo serije Las Vegas sta si izmenjala prstana, katera je za njiju oblikovali pri H. Sternu, ob nevestinem boku pa so stale družice, oblečene v črno.

V zakon pa sta skočila tudi televizijska brat in sestra. Zvezdi nadaljevanke Dexter, Michael C. Hall in Jennifer Carpenter, ki sta svojo ljubezen dolgo skrivala pred javnostjo, sta se poročila na novega leta dan, na ceremoniji v Big Surju.

Družinske počitnice

Kate Hudson

Prikupna blondinka Kate Hudson trenutno uživa na počitnicah na Havajih z novim fantom, avstralskim golfistom Adamom Scottom.

Igralka, ki se je v preteklosti videvala s kolesarjem Lanceom Armstrongom in igralskim kolegom Ownom Wilsonom, je tako zanikala namigovanja o videvanju z Alexom Rodriguezom. Na oddih se je odpravila skupaj z družino, materjo Goldie Hawn, Kurtom Russellom in njenim sinom Ryderjem.

Najbolj brano