Jezikamo: J.Lo, Rachel, Rob, Sienna, Natalie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: J.Lo, Rachel, Rob, Sienna, Natalie - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija arhiv Govori.se, Fotografija promocijsko gradivo

Nesrečni pristanek

Jennifer Lopez

Na ameriških glasbenih nagradah je veliko pozornosti požela Jennifer Lopez.

Predvsem zaradi svojega padca. A kot je razložila pevka sama, naj nesrečni padec ne bi bil nesreča. Med intervjujem na radijski postaji KIIS FM je dejala, da naj bi bil pristanek na zadnjico del nastopa. Če je bil padec del nastopa ali nesrečen splet okoliščin, pa naj vsak presodi sam. A vseeno jih večina verjame, da ni bil del koreografije kot trdi latino lepotička.

Zaljubljen zahvalni dan

Rachel Bilson

Igralski par Rachel Bilson in Hayden Christensen so opazili na torontskem letališču.

Bivša zvezdnica nadaljevanke O.C. in njen zaročenec bosta skupaj preživela prihajajoče praznike. Medtem pa se Rachel pripravlja za gostujoč nastop v 100. epizodi televizijske nadaljevanke Kako sem spoznal vajino mamo. Serija, ki bo prišla v eter 11. januarja, bo gostila veliko zvezdnikov, med njimi Stacy Keibler in Tim Gunn.

Slavje Mlade lune

Robert Pattinson

Robert Pattinson je uspeh filma Mlada luna proslavil s soigralko Kristen Stewart ter prijatelji na večerji v japonski restavraciji Megu.

Medtem pa bo Uma Thurman postala sovražnik številka ena najstnicam okoli sveta. Igralka bo v filmu “Bel Ami” zaigrala ljubezen mladega Roba. Snemanje se bo začelo prihodnje leto v Parizu. Navdih je kratka pripoved Guya de Maupassanta, o mladem novinarju, ki, za preboj na sceno pomembnežev, spi z glamuroznimi in pomembnimi ženskami.

Nov zvezdniški par?

Jude Law in Sienna Miller

Čeprav zanikata govorice o novi ljubezenski romanci, pa Sienna Miller in Jude Law preveč ne skrivata naklonjenosti eden proti drugemu.

Golobčka so opazili v newyorškem nočnem klubu. Par so ujeli na večerji v The Box-u, kamor sta zašla po njuni predstavi na Brodwayu. Po poročanju odčevidcev naj bi igralca delovala vtist, da sta več kot le prijatelja.

Premiera Bratov

Natalie Portman

Natalie Portman se je, skupaj s soigralcem Tobeyjem Maguirejem, udeležila premiera filma “Brothers”.

V filmu igra vojakovo ženo, katere mož je pogrešan med bitko. Kot rezultat tega njegov brat poskrbi zanjo. Kmalu se tudi zaljubi vanjo. Ljubezenska zgodba, ki temelji na danskem filmu „Brodreis“ iz leta 2004, bo v kinematografe prišla 4. decembra.

Najbolj brano