Jezikamo: Heidi, Freida, Paris, Beyonce, Katie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Heidi, Freida, Paris, Beyonce, Katie - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija Imaxtree

Štirje so dovolj

Heidi Klum

Že ptički čivkajo, da je voditeljica resničnostne oddaje Modni oblikovalci Heidi Klum noseča.

Manekenka je novinarjem priznala, da po rojstvu svojega četrtega otroka ne misli več večati svoje družine. Kot pravi sama, bo njihova jedilna miza postala celota in ne bo se jim več zdelo, da nekdo manjka.

Zaljubljen milijonar

Freida Pinto in Dev Patel

Čeprav zvezdnika filma Revni milijonar Freida Pinto in Dev Patel vztrajno zanikata ljubezensko razmerje, pa je fantova mati Anita Patel potrdila govorice. Za angleški Daily Mirror je dejala, da življenje njenega sina vedno lepše in da njegova izbranka prelepa ter je resnično srečna za mlad par.

“On je preprost fant, res smo ponosni nanj, ” je še dodala igralčeva mati.

Devetnajstletni Dev in pet let starejša Frieda sta bila prejšnji teden zasačena na intimnem kosilu v Izraelu, kar je samo še dolivalo olja na ogenj.

Dišeča sirena

Paris Hilton

V podporo gejevski in lezbični populaciji, sta se prireditve "An Evening with Women" udeležila tudi zloglasna Paris Hilton in njen partner Doug Reinhardt.

Dedinja je žarela v rdeči obleki, medtem ko je njen izvoljenec izbral sivo obleko. Poleg tega pa Paris že razmišlja o novi dišavi. Parfum številka devet bo nosil ime Siren, ter bo na prodajne polica prišel v poletnih mesecih.

Uspešen vikend

Beyonce Knowles

Glasbena diva Beyonce Knowles se je v nedeljo mudila v Zagrebu, kjer je dodobra razgrela zbrano množico ljudi.

Pevka je tako začela svojo (evropsko) turnejo I Am…, katero bo konec junija meseca nadaljevala v Združenih državah. Medtem pa njen najnovejši film Obsessed ruši rekorde. Prvi vikend je film v blagajno prinesel okoli 28.5 milijona dolarjev.

Filmski maraton

Katie Holmes in Tom Cruise

Katie Holmes in njen mož Tom Cruise se po dolgem in napornem dnevu najraje sprostita ob filmskih maratonih.

Mati triletne Suri je priznala, da obožuje gledati nekaj filmov zapovrstjo. Tridesetletna igralka je velika oboževalka moževih filmov, ter bi lahko cele dneve gledala samo njegova dela.

"Rada imam Spielbergove filme, rada imam moževe filme, filme Ang Leeja. Rada imam drame, rada imam mjuzikle. Zato je težko. Ne morem niti izbrati najljubših pet, " je priznala Katie.

Najbolj brano