Jezikamo: Gisele, Rihanna, Andy, Mena, Jude, Gwyneth, Matthew

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Gisele, Rihanna, Andy, Mena, Jude, Gwyneth, Matthew - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Medeni tedni

Gisele in Tom

Medtem pa sveže poročena manekenka Gisele Bundchen in zvezdnik lige NFL Tom Brady uživata na medenem mesecu v Sao Paolu, nevestinem rojstnem mestu.

Nova filmska zvezda?

Rihanna

Rihanna je preživela vikend v New Yorku, kjer se je dogovarjala za vlogo v kar nekaj filmi.Prvi naj bi bil rimejk filma Telesni stražar iz leta 1992. Pevka naj bi zamenjala Whitney Houston, medtem ko bi se v vlogi stražarja, ki ga v originalu igra Kevin Costner, pojavil Channing Tatum. Naslednji film je nadaljevanje filma Charliejvevi Angelčki, kjer naj bi igrala poleg pevca Justina Timberlakea.

Voditelj filmskih nagrad

Andy Samberg

Na mestu gostitelja prireditve 2009 MTV Movie Awards se je znašel tridesetletni član ekipe Saturday Night Live Andy Samberg. Podelitev MTV filmskih nagrad se bo zgodila 31. maja v Kaliforniji.

Predporočne zdrahe

Mena Suvari

Mena Suvari ima preprosto željo. Njena poročna obleka mora zakriti vse njene tetovaže. Igralka potrebuje bolj spodobno obleko iz preprostega razloga zaradi spoštovanja zaročenčeve družine, ki naj bi bila zelo pobožna. Poleg tega, pa ima Simone Sestito med povabljenci tudi dve nuni.

Filmski maraton

Jude Law

Jude Law se je udeležil filmskega festivala Minghella Movie Marathon, posvečenega lani umrlemu režiserju Anthonyju Minghellu. Britanec si je ogledal film Nadarjeni gospod Ripley, triler, ki ga je, po mnenju mnogih, izstrelil med zvezde.

Začasno ločena

Gwyneth in Chris

Gwyneth Paltrow bo naslednji mesec dni domovala v L.A.-ju, medtem ko bo njen mož Chris Martin, skupaj z ostalimi člani skupine Coldplay, na turneji po Novi Zelandiji, Aziji ter v Dubaju. Igralka bo v mestu angelov snemala nadaljevanje filma Iron man.

Adijo mali ekrani

Matthew Fox

Zvezda nadaljevanke Otok Matthew Fox je dejal, da bo, po koncu naslednje sezone, končal z igranjem na televiziji. Igralec, ki v seriji igra Dr. Jacka Shepharda, verjame, da bo njegove kariere na malih zaslonih konec, ko se ta že skoraj kultna nadaljevanka zaključi. Lepotec je še prizal, da bi bila njegova sanjska vloga lik Steva McQueena v njegovi biografiji.

Najbolj brano