Jezikamo: George, Cameron, One, Cate, Chelsea, Reese

Sredini zvezdniški utrinki.

Jezikamo: George, Cameron, One, Cate, Chelsea, Reese - Foto: Fotografija arhiv Govori.se

Mehika in Oskar

George Clooney

Sveže zaljubljenca George Clooney in Elisabetta Canalis sta preživela zahvalni dan v Mehiki. Na krajšem dopustu v igralčevem domu se jima je pridružila tudi bivša manekenka Cindy Crawford z možem Randejem Gerberjem. Medtem pa naj bi igralčev prihajajoči film “Up in the Air” pomenil velik uspeh v njegovi igralski karieri. Spogledujejo se celo z nagrado Oskar. Film bo v kinematografe prišel na božični večer.

Bodoča štiridesetletnica

Cameron Diaz

Še zmeraj odsotna od svojega zadnjega projekta, pa so Cameron Diaz le ujeli na snemanju. Vrnila se je na mesto zločina v špansko Sevillo, kjer snema Knight and Day. Medtem pa je prikupna igralka govorila o približevanju nove življenjske prelomnice, o skoku v štirideseta. Cameron je navdušena nad staranjem, saj se počuti bolj hladnokrvno, kar jo dela bolj seksi, bolj samozavestno. Zdi se ji normalno, da sedaj, ko se stara, igra vloge tako mater kot žena v različnih filmskih zvrsteh.

“Ženske so obsedene z mladostnim videzom, ampak kaj pa nedolžnost mladosti? Ni videz tisto, kar zavidamo mladim ljudem, ampak njihovo nedolžnost, ” je še dodala igralka.

Zvezdniki za dobrobit sveta

Ed, Ashley, Hayden

Leighton Meester, Jessica Szohr, Ed Westwick, Ashley Greene, Kellan Lutz, Hayden Panettiere in Corbin Bleu so le nekatera imena iz sveta šovbiza, ki nagovarjajo mlade ljudi za pomoč v boju proti revščini in boleznim. Kampanja Coming Together as One mednarodne skupine ONE se pomaga premagati hudo lakoto, omogočiti šolanje čim večjemu številu otrok in zaščititi družine pred smrtonostnimi boleznimi kot sta AIDS in malarija.

Terapevtsko sesanje

Cate Blanchett

Štiridesetletna Cate Blanchett je pred kratkim dejala, da nima težav živeti v gospodinjstvu, kjer prevladujejo moški. Igralka ima namreč tri sinove s tekstopiscem Andrewom Uptonom. Fantje v njeno življenje vnašajo veliko energije, ki pride z njihovo vzgojo. Ko pa je govora o hišnih opravilih, pa igralka prisega na sesanje, saj nanjo vpliva pomirjevalno, zdravilno.

Zaroka in ločitev

Chelsea in Reese

Hčerka enega bolj priljubljenih ameriških predsednikov Chelsea Clinton se je zaročila. Bodočega moža Marca pozna že od svojih najstniških let. Mezvinsky in Clintonova sta skupaj študirala na stanfordski univerzi.

Medtem pa People.com omenja razhod igralskega para. Reese Witherspoon in Jake Gyllenhaal sta skupaj nastopala v filmu Rendition z leta 2005 in svojo ljubezen prenesla s filmskih platen v realnost. Zakaj se je par razšel, ta trenutek še ni jasno.

Najbolj brano