Jezikamo: Claire, Mary, Penelope, Pam, Dita

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Claire, Mary, Penelope, Pam, Dita - Foto: Fotografija Michael Ng / PR, Fotografija RedDot, Fotografija www.ditasdomain.com

Sveže poročena

Claire Danes in Hugh Dancy

Še ena zvezdnica je dahnila usodni da.

Tokrat se je za ta korak odločila Claire Danes. S partnerjem, igralcem Hughom Dancyjem, sta se vzela na intimni ceremoniji, kamor sta povabila samo družino in najboljše prijatelje. Novopečena zakonca sta skupaj malo več kot dve leti, usodno srečanje pa se je zgodilo na snemanju filma Evening. Igralka je dejala, da se neizmerno veseli staranja s Hughom.

Nova mlajša ljubezen

Mary Louise Parker

Medtem pa je Mary Louise Parker našla novo ljubezen.

Petinštiridesetletna zvezda nadaljevanke Gandža je izbrala deset let mlajšega glasbenika Charlieja Marsa. Par, ki se videva od junija meseca, se je spoznal pred letom dni na snemanju videospota “Listen to the Darkside”. Igralka se je v preteklosti videvala z igralcem Billyjem Crudupom, s katerim ima petletnega sina Williama Atticusa Parkerja. Na snemanju omenjene serije pa je spoznala Jeffreyja Deana Morgana, s katerim sta bila par dobri dve leti.

Noseča?

Penelope Cruz

Penelope Cruz so mediji ujeli na letališču v Londonu, ko se je vračala iz Madrida.

Tudi tokrat je bila lepša kot kadarkoli prej, kljub preprosti garderobi, ki so jo sestavljale kavbojke in usnjena jakna. Igralka, ki se bo pojavila na naslovnici novembrske številke Vanity Fair, je za omenjeno revijo še enkrat zatrdila, da ni noseča s svojim fantom, prav tako igralcem, Javierjem Bardemom in komaj čaka, da se te govorice poležejo. Španko pa so vprašali še, katera igralka se bolje poljublja - Scarlett Johansson v filmu “Vicky Cristina Barcelona” ali Charlize Theron v “Head in the Clouds”. Penelope je dejala, da bo, ne glede na odgovor, v težavah. Na koncu pa je le priznala, da sta bili obe enkratni partnerici.

Poseben dodatek k modni reviji

Pamela Anderson

Gostje modne revije oblikovalca Richieja Richa so, poleg oblek, videli še nepričakovan striptiz.

Na predstavitvi spomladanske kolekcije znamke A*Muse, ki se je odvijala na novozelandskem tednu mode, je Pameli Anderson ponagajala potiskana, prozorna, bela obleka. Ta ji je nenadoma zdrsnila s telesa in razkrila rožnate tangice, ki so se skrivale pod njo. A to ni spravilo igralko in njenega dobrega prijatelja Richieja v slabo voljo.

Seksi perilo v Madridu in Milanu

Dita Von Teese

Dita Von Teese še naprej predstavlja svojo novo linijo spodnjega perila poimenovano Party Edition.

Tokrat je perilo za zabavo pokazala v španskem Madridu. Dama burleske je bila zopet ljubka, medtem ko je razkazovala svoje spretnosti in privabila marsikateri pogled. S prezentacijo je nadaljevala na milanskem tednu mode v soboto.

Najbolj brano