Jezikamo: Beyonce, Halle, Charlize, Jessica, Miranda, ...

Ponedeljkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Beyonce, Halle, Charlize, Jessica, Miranda, ... - Foto: Fotografija Reddot

Presegla uspeh skupine Destiny's Child

Beyonce

Beyonce ima že pet hitov, ki so osvojili vrh slovite Billboardove lestvice. Tako je presegla celo uspeh skupine Destiny's Child, katere članica je bila. Beyoncejina zadnja skladba, ki je osvojila prvo mesto slavne glasbene lestvice, ima naslov Single Ladies.

Maratonska nakupovalka

Halle Berry

Kako zvezdniki z milijoni na računu najraje preživljajo prosti čas? Z maratonskim nakupovanjem, seveda. Igralka to dobro ve, zato se je s svojim dragim, ki je kot pravi kavalir nosil vrečke in škatle, pred kratkim podala na pravi pohod po nakupovalnih centrih.

Gola lepotica

Charlize Theron

Južnoafričanka že več let slovi kot ena od najbolj seksi igralk na svetu, kar si je delno priborila z goloto v nekaterih filmih. Slekla se je tudi v najnovejšem filmu The Burning Plain, ki še ni v kinematografih, so pa njene fotografije zgoraj brez iz tega filma že obšle svet.

Powder Blue

Jessica Biel

Veliko moških je dolgo čakalo in končno dočakalo, da vidijo lepo igralko napol golo. Razgalila se je v drami Powder Blue, v kateri se na božič srečajo prebivalci Los Angelesa, nekdanji duhovnik, ki je poskušal storiti samomor, nekdanja striptizeta, ki jo igra Jessica, pogrebnik in nekdanji kaznjenec.

Na naslovnici francoske Jalouse

Miranda Kerr

Čedalje bolj iskana avstralska manekenka, znana tudi kot punca hollywoodskega igralca Orlanda Blooma, bo krasila januarsko številko priljubljene francoske modne revije Jalouse. Miranda na fotografiji ne nosi ničesar, le prsi si prekriva z rokami.

V nekaj epizodah BH 90210

Tori Spelling

Predstavniki TV-mreže CW, ki snemajo novo različico serije Beverly Hills 90210, pravijo, da ne morejo še potrditi, menda pa naj bi se Donna pojavila v nekaj epizodah, med njimi tudi v tisti, ki jo bo režiral Priestley, nekoč osvajalec dekliških src v podobi Brandona Walsha.

Obraz Pilgrim

Helena Christensenn

Manekenka, fotografinja in oblikovalka je postala obraz ene od svojih najljubših znamk nakita Pilgrim, ki tako kot ona prihaja iz Danske. Helena je skupaj z oblikovalci pomagala oblikovati tudi linijo ogrlic, uhanov, prstanov in zapestnic.

Njen glas v Blue

Kylie Minogue

Avstralska popprincesa naj bi za sodelovanje v filmski glasbi za neki prihajajoči film iz Bollywooda dobila milijon dolarjev. Nizkorasla pevka je novico že potrdila, medijem pa je sporočila, da bo svoj glas posodila filmu z naslovom "Blue".

Vir Nova

Fotografije RedDot

Najbolj brano