Jennifer Aniston je v resničnem življenju ljubila soigralca iz Prijateljev (in ne, ni Ross!)

No, tega pa ne bi nikoli uganile! Pa vi?

Jennifer Aniston je v resničnem življenju ljubila soigralca iz Prijateljev (in ne, ni Ross!) - Foto: profimedia

V teh dneh je debata o ljubezenskem stanju Jennifer Aniston vroča žemljica tujih medijev, nas pa je pred kratkim presenetil podatek, da se je Jennifer v resničnem življenju zagrela za svojega soigralca iz Prijateljev. 

In ne, ne gre za njenega televizijskega izbranca Rossa.

Ko je v letu 2012 s svojim sedanjim (za zdaj) možem Justinom Theroux snemala film 'Wonderlust', jima je družbo na snemanju delal tudi Paul Rudd.

Med igralko in slednjim so se tedaj vnele iskrice, čeprav sta se poznala že vse od daljnega leta 1998, ko sta prvič skupaj zaigrala v filmu 'The Object of My Affection'.

Paul je sicer z Jennifer zaigral tudi v seriji Prijatelji, v kateri je nastopil v vlogi Phoebejinega izbranca Mika, kot sta tedaj povedala v tujih medijih, pa sta se pred kamero skupaj vedno počutila sproščeno.

Sicer pa je v preteklosti Jennifer osvojila že kar nekaj zvezdniških src, poleg Brada Pitta tudi Vinca Vaughna (s katerim sta skupaj nastopila v filmu 'The Break Up'), z Johnom Mayerjem sta bila v zvezi med 2008 in 2009, kratko romanco pa je imela tudi z zapeljivim Paulom Sculforjem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: TO naj bi bil trik, ki Kate Middleton cel dan pomaga ostati v petkah!

Priporočamo tudi: Modni kos, ki bo letošnjo pomlad osvojil Instagram!

Najbolj brano