Jennifer Aniston bo izdala knjigo

Igralka Jennifer Aniston načrtuje, da bo v kratkem za ponujenih 25 milijonov ameriških dolarjev povedala vse. Nekdanja zvezda serije Prijatelji, ki je 11. februarja dopolnila 42 let, se je dolga leta otepala vseh mamljivih ponudb, zdaj pa je sklenila, da je čas, da pride z besedo na plan. Najverjetneje bo njena zgodba kmalu dobila tudi filmsko uprizoritev.

Jennifer Aniston bo izdala knjigo - Foto: Fotografija RedDot

Neznani vir naj bi ameriški reviji The Enquirer povedal, da je Jennifer želela počakati s spomini, da bo imela dovolj življenjskih izkušenj in bo knjiga imela 'težo'. Če bi knjigo izdala takoj po ločitvi od slavnega Brada Pitta, bi bilo vse skupaj videti kot maščevanje uboge, razžaloščene žene. Menda se Jennifer prav veseli, da bo končno na papir izlila vsa občutja. »Jennifer ima za seboj kar zanimivo in pestro življenje. Sama se večkrat pošali, da so filmi prava mala malica v primerjavi z žajfnico, ki se ji dogaja v resničnem življenju, « je povedala njena prijateljica.

V knjigi bo Anistonova najverjetneje povedala vse skrivnosti, ki jih je do zdaj zadržala zase, vključno o svojem petletnem zakonu z razvpitim in slavnim Bradom Pittom. Menda bo Jen povedala tudi vse o svojih lepotnih operacijah, na koncu pa bo izdala tudi ime moškega, s katerim namerava imeti otroka.

»Jennifer je presrečna zaradi novega projekta, ki bo zagotovo ena izmed najbolj prodajanih in obrekovanih knjig v Hollywoodu.«

Priljubljena zvezdnica naj bi imela na začetku kar nekaj zadržkov, nato pa se je resno pogovorila s prijateljico Courteney Cox, ki jo je opogumila za drzni projekt.

Jennifer naj bi bila naveličana tega, da vsi ves čas domnevajo, kaj se dogaja v njenem življenju. Nekaj pa želi podariti tudi oboževalcem, ki so ji ves čas stali ob strani.

»Karkoli bo Jen že napisala, nekaj je gotovo – ne bo opravljala in v javnosti ne bo prala umazanega perila. Tudi pri pisanju bo brez dvoma ostala dama. A zagotovo bo izdala svojo bolečino in ponižanje, ki ga je doživljala med ločitvijo z Bradom, « je povedal vir blizu igralki.

Vir: Nova

Najbolj brano