Ta iskrena izpoved Manje Stević (Plešnar) o težavah z zanositvijo, se bo dotaknila vaših src!

Manjo Stević (nekdaj Plešnar) smo podrobneje spoznale kot voditeljico oddaje Big Brother Slovenija, zdaj pa je v reviji Story iskreno spregovorila o dogodku, zaradi katerega se je tedaj za teden dni poslovila od vodenja ene izmed najbolj priljubljenih resničnostnih oddaj pri nas.

Manja ni nikdar skrivala dejstva, da si je s svojim izbrancem Daliborjem že zelo zgodaj želela družine. Želja se jima je naposled le uresničila, saj je Manja s spodnjo objavo na družabnem omrežju poleti naznanila, da ju bosta kmalu razveselila dva fantka.

 

Blazena, da sta izbrala mene

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Sep 17, 2017 at 2:04am PDT

Vse od tedaj, lahko na njenem Instagram profilu spremljamo nosečniški slog BP (brez pripomb), o čem govorimo pa si lahko podrobneje ogledate spodaj.

 

smile

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Oct 7, 2017 at 8:21am PDT

Ali pa tukaj ...

 

#kupimipetjozorec !!!!! @petjazorec ☺️☺️☺️

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Nov 17, 2017 at 1:22am PST

In čeprav Manja slovi po svoji energični osebnosti, je pred kratkim priznala, da je na poti do svoje nosečniške sreče prehodila trnovo pot. 

"/.../ Ponudila se mi je priložnost vodenja oddaje Big Brother, kar me je neizmerno veselilo. Pričakovala sem, da bo vsakodnevno vodenje oddaje zame velik stres, in res je bil. Vendar jaz nisem takšna, da nikoli ne rečem ne izzivu in zelo rada testiram, koliko zmorem in do katere meje gre. Živim za ta izziv, ker mi končni rezultat pove veliko. Konec koncev rada presenetim sama sebe. /.../ Nekje med vsem tem dokazovanjem, da zmorem, sem pozabila nase. Pozabila sem na svoje zdravje. Ker je najina zveza vedno bolj cvetela in se je vse odvijalo zelo organsko, je to jasno pomenilo, da sva si dokaj hitro želela razširiti družino. Vedela sva, kam gre najina zveza, in vprašanja 'ali si želiva otroke' sploh ni bilo. Z veseljem sva poskušala in poskušala ... In se je zgodilo!".

 

Cist cosy z #littlegiraffe in #littlelion @malizakladi Cakam moje sladke male zakladke

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Dec 13, 2017 at 5:44am PST

"Po treh letih 'poskusov' sem zanosila ravno med vodenjem Big Brotherja. Takrat so za to vedeli moji bližnji in seveda sem pri produkciji povedala tudi ožji ekipi. Nosečnost ni šla po planu, kar me je takrat močno pretreslo, a sem se zaradi vseh žensk, ki gredo čez podobno izkušnjo, pa so zavite v žalost, vseeno odločila, da o tem spregovorim."

"Upam, da bo s tem tudi drugim lažje sprejeti, ko bodo slišale mojo izkušnjo. Imela sem zunajmaternično nosečnost."

 

#28weekspregnant #twins ❤️

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Dec 9, 2017 at 8:05am PST

"Ko sem izedela, da sem noseča, sem hodila na redne preglede. In že od vsega začetka je zdravnica sumila, da je nekaj narobe. Tolažila sem se da smo mogoče zamešali datum spočetja. Ko je vedno bolj ponavljala, da ne vidi ploda, sem se ustrašila. Nato se sledili še drugi pregledi in popolnoma me je sesulo, ko so mi povedali, da imam zunajmaternično nosečnost, da je plod v jajcevodu. Bilo je zelo nevarno."

"Pred to diagnozo sem imela hude krče in s temi krči sem še vodila oddaje. Ker zanimivo, kako telo poskrbi ko sem bila pod stresom in med vodenjem oddaje, me je vse nehalo boleti. Neverjetno, kaj telo zmore. Takrat sem se še tolažila, da to ni nič. Ko pa so mi to povedali ... takrat si pa v zelo specifični situaciji. Hotela sem kar zakričati, pa nisem mogla. Tik pred operacijo sem odvodila še sobotno oddajo, kar grozljivo, vsa glamurozna, nasmejana in v prelepi obleki ter z groznimi bolečinami med reklamami in v zaodrju. Kmalu zatem sem šla na operacijo v bolnišnico. Takrat me je nato le zamenjal Emi in en teden sem imela časa, da se zavem, da pridem k sebi, da se nekaj naučim iz te situacije. Šele takrat sem res ugotovila, kako nevarno je bilo vse skupaj. Nisem si mislila, da je v bistvu nekako nevarno biti noseč, saj nam govorijo, da je to nekaj najlepšega in da je takoj, ko zanosiš, vse v najlepšem redu."

 

Obalna straza ❤️

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on Nov 4, 2017 at 6:07am PDT

/.../ Rekla sem si, da moram stvar sprejeti tako, kot je. Da se moram odločiti, ali bom žalovala in bila nesrečna ali pa bom izboljšala svoje stanje, zaključila delo in se posvetovala z zdravniki, kako naprej. Zdravnik, ki je izvajal lapraskopijo, mi je bil zelo všel, saj je bil direkten. Rekel mi je, da imam še vedno lahko otroke, vendar da je zaradi odstranitve jajcevoda še vedno možnost ponovne zunajmaternične nosečnosti. To je bilo kar šokantno, a sva šla hitro naprej."

Manja in Dalibor se zdaj že pripravljata na prihod njunih dveh nadobudnežev, zakar jima iz srca čestitamo tudi mi! 

Celoten intervju si lahko preberete v praznični številki revije Story!

Fotografije: Instagram Manja Stević, Primož Predalič

Preberite še: → Manca Košir je najbolj modna babica pri nas! (modna zgodba)

Priporočamo tudi: → H&M bo predstavil novo nizkocenovno blagovno znamko in tu je VSE, kar morate vedeti!

Najbolj brano