Fatalna Lady Rose: Kdo je domnevna ljubica princa Williama?

Ko je Kensingtonska palača leta 2022 oznanila, da se bosta princ William in njegova žena Catherine iz Norfolka preselila v Windsor, so mnogi takoj pomislili, da bi bila selitev morda povezana z Williamovo domnevno afero.

Fatalna Lady Rose: Kdo je domnevna ljubica princa Williama? - Foto: Profimedia

V britanski javnosti se namreč že od leta 2019 šušlja, kako je imel princ William afero z lady Rose, markizo Cholmondeley, svojo nekdanjo sosedo v Norfolku. Zanimivo je, da te govorice izvirajo iz aristokratskih krogov, ki jim Rose pripada od leta 2009, ko se je poročila s 23 let starejšim Davidom Rocksavageom, sedmim markizom Cholmondeleyjevim.

Tako je na primer eden najvidnejših kraljevih dopisnikov Tom Sykes priznal, da je za Williamovo razmerje z Rose prvič slišal od svojega zaupanja vrednega vira, hčerke britanskega grofa, katere identiteto je varoval.

Članica uredništva Wall Street Journala Catherine Whelan je lani predstavila svojo teorijo, da je Buckinghamska palača leta 2019 spodbudila ofenzivo britanskih medijev proti Meghan Markle, da bi čim prej pozabili zgodbo o Williamovem prešuštvu.

Po govoricah naj bi se njuno domnevno razmerje začelo okoli leta 2017. Williama in Rose so večkrat videli obedovati v Norfolku, medtem ko je bila Catherine odsotna zaradi kraljevih dolžnosti, princesa pa naj bi izvedela za afero leta 2018, tik pred rojstvom princa Louisa. Situacijo dodatno zapleta dejstvo, da sta bili Catherine in Rose prijateljici, vendar se je princesa leta 2019 odločila prekiniti odnose z njo.

Celo britanski Tatler si je v veliki zgodbi o Catherine iz leta 2020 drznil mimogrede omeniti, kako je Rose leta 2019 nagnala iz svojega podjetja, ker naj bi bila preblizu Williamu.

Čeprav je Tatler več mesecev delal na zgodbi v sodelovanju s Kensingtonsko palačo, je tiskovni predstavnik Williama in Catherine na koncu izdal naslednjo izjavo: "Ta zgodba vsebuje veliko netočnosti in napačnih razlag, ki pred objavo niso bile preverjene pri Kensingtonski palači,".

Po tem so iz zgodbe odstranili le en odstavek – tistega o Rose in Williamu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj se ustnice z leti tanjšajo in kako to preprečiti: Odkrivamo najboljše nasvete za upočasnitev staranja ustnic

Priporočamo tudi: Najbolj ponesrečeni modni videzi s 95. podelitve oskarjev 2023: To so zvezdnice, ki so s svojim modnim izborom tokrat povsem zgrešile

Najbolj brano