Damska igra

V četrtek zvečer so, v sklopu tedna mode v New Yorku, predvajali film The Women (o.p. Ženske), novo komedijo s sanjsko igralsko ekipo.

Damska igra - Foto: Fotografija promocijski material

Glavne zvezde filma so gospa Smith, Jada Pinkett Smith, Bette Midler, prepovedana Eva Mendes, ki je blestela v prelepi obleki oblikovalke Jenni Kayne, Annette Bening, Debra Messing in Meg Ryan.

Večer je bil praznik nežnejšega spola in oblikovalskih oblek, ki naredijo ženski spol še bolj nežen.

Meg Ryan, ki v filmu igra oblikovalko Mary, ki si želi predstaviti svojo prvo kolekcijo, je pozdravila sodelovanje z ameriškim modnim oblikovalcem kubanskih korenin, Narcisom Rodriguezom.

"Nismo imeli dovolj denarja za snemanje tega filma, " je povedala svetlolaska, " Narciso je bil res fenomenalen. Poslal nam je modele, poslal nam je oblačila."

Tako kot naslov, v filmu, ki je predelava klasike z leta 1939, ne nastopa niti eden moški. Članica ekipe Bette Midler s tem ni imela težav.

"Sploh nismo pogrešale moških. Nikogar nismo pogrešale, " je nagajivo pripomnila igralka.

A vseeno se diva ni mogla upreti poziranju fotografom z njenim dobrim starim kolegom Mickom Jaggerjem, ki je tudi eden izmed producentov.

Na predstavi je bilo, poleg številčne igralske ekipe, moč videti tudi znane obraze tako s sveta mode kot zabave. Med ostalimi so se ogleda filma udeležili modni velikan Valentino s svojo muzo Jacqueline de Ribes, igralka Julia Stiles in plavalec Ryan Lochte.

Fotografija promocijski material

Najbolj brano