Catherine Middleton kot žena in gospodinja

Na svetu ni veliko deklet, ki doživijo pravo sanjsko kraljevo poroko. Kate, danes vojvodinja Catherine, je imela to srečo, čeprav naj bi ji ena od starih tet rekla, le kaj ti je bilo tega treba … Kakorkoli že, sedaj poti nazaj ni več.

Catherine Middleton kot žena in gospodinja

Osemletno ljubezen sta princ William in vojvodinja Catherine okronala z veličastno poroko, ki jo je spremljal ves svet.

In kaj sedaj? Poroke je konec, dva poljuba na balkonu palače sta mimo. Bo tudi njuno življenje velika pravljica?

Niti ne. Seveda, denarja jima ne bo primanjkovalo, a kaj ko to ni vse. Sicer sta si William in Kate vzela dve leti, ko se bosta bolj ali manj izogibala javnega življenja. To bo čas, ki bo samo za njiju. Morda bosta v tem času dobila prvega otroka, kar se od njiju seveda pričakuje. Bo pa vsekakor sedaj Catherine gospodinja, William se namreč še pripravlja za vojaškega pilota, medtem pa bo njegova žena skrbela za dom, v katerem bosta začasno živela. Ne bosta imela nobenega osebja, tako da bosta res prepuščena sama sebi in svoji iznajdljivosti.

Kakšna bo njena vloga takoj po poroki, je Catherine seveda vedela že vnaprej, saj so ji dali na dvoru jasno vedeti, da bo morala prvi dve leti skrbeti le za dom in moža. No, ob strani mu bo morala stati tudi ob uradnih dolžnostih. Vendar pa sedaj verjetno nobeden od njiju kaj dosti ne razmišlja o tem, saj ju čakajo še medeni tedni. Preživela naj bi jih na Sejšelih, a natančne lokacije zaradi njune varnosti seveda ne bodo objavili. Tam naj bi preživela deset brezskrbnih dni, nato pa se bosta vrnila v vsakdanje življenje, ki naj bi bilo dve leti dokaj enolično in niti ne tako kraljevsko.

Luksuzno vilo, v kateri bosta bivala mladoporočenca, naj bi že pregledali agenti, saj morajo zagotoviti popolno varnost. Seveda gre v vili za popolno udobje, saj naj bi bila na noč njena cena okoli pet tisoč evrov. Narejena naj bi bila iz lesa in imela kopalnico pod nebom, zasebni vrt, bazen ter paviljon za jogo. Imela bosta svojega strežnika in glavnega kuharja, ki bo pripravljal slastne jedi po njunih željah. Ko se bosta vrnila domov, bo moral princ William najprej odpotovati na Falklandske otoke, kjer bo imel urjenje kot pilot kraljevih zračnih sil. Medtem bo Catherine ostala doma, saj žene na tovrstnih misijah ne smejo spremljati soprogov. To naj bi jo sicer zelo razburilo, a žal pri takih odločitvah nima prav nobene besede.

Catherine se očitno zelo dobro zaveda svoje prihodnje vloge in se kljub izobrazbi ne misli izpostavljati zunaj okvirov kraljeve družine.

 

Lea, Foto RedDot

Najbolj brano