Bližnja srečanja: Kate Middleton se bori z rakom, Williama pa so ujeli v pubu z drugo žensko

13. 4. 2024
Bližnja srečanja: Kate Middleton se bori z rakom, Williama pa so ujeli v pubu z drugo žensko (foto: Profimedia)
Profimedia

V kolumni za MailOnline je kolumnist Richard Eden razkril, da so Williama videli v pubu in da o Kate Middleton ni bilo sledu. 

"Princ Harry je dejal, da sta z Meghan leta 2020 pobegnila iz Velike Britanije, 'v strahu za svoja življenja', vendar se zdi, da njegov brat princ William uživa dokaj normalno življenje. Za konec tedna se je oglasil v pubu v severnem Norfolku s svojo taščo," piše kolumnist MailOnline Richard Eden.

Dodal je, da Kate Middleton ni bilo v pubu.

Carole Middleton je znana kot velika zagovornica svoje hčerke, zato ni čudno, da je za velikonočne praznike odpotovala v Norfolk, da bi pomagala Kate in Williamu pri njunih otrocih, princema Georgeu (10) in Louisu (4) ter princesi Charlotte (8).

Britanski mediji poročajo, da je Carole obupana, potem ko so njeni hčerki odkrili raka. Očitno jo je video, v katerem Kate po mesecih ugibanj razkrije, da je preventivno šla na kemoterapijo, pošteno prizadel.

V preteklih letih se je večkrat videlo, da sta si mati in hči zelo povezani, Carole pa je bila velika zagovornica hčerke in zeta. Ker namreč živita blizu, je pogosto skrbela za vnuke, po tem, ko je izvedela, da mora hči na zdravljenje, pa se je dala njej in zetu na razpolago.

Profimedia

Kraljeva strokovnjakinja Jennie Bond je pozvala javnost, naj pokaže sočutje do Kateine ​​matere, ki je morala brati o grozljivih teorijah, ki jih kraljevi oboževalci delijo na družbenih omrežjih. "Morali bi pomisliti tudi na drugo mamo v tej zgodbi, Carole Middleton. Čeprav je Catherine stara 42 let, je tudi Carolina deklica. Gledati jo skozi to in prenašati pritisk, da mora vse razložiti, je moralo biti obupno težko," je povedala Jennie za The Mirror.

"Brez dvoma je bila vir moči za Kate in tolažilna navzočnost za otroke, vendar potrebuje tudi tolažbo," poudarja Bond.

Profimedia

Kako pomembna ji je mamina podpora, je Kate dokazala, ko se je po operaciji prvič pojavila v javnosti. Princesa je bila fotografirana v avtomobilu, ki ga je vozila Carole Middleton. "Bil je lep sončen dan in Kate je vozila njena mama. Princesa je sedela na sovoznikovem sedežu, nosila je sončna očala, a jasno je bilo, da se pogovarjata," so povedale priče. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princ Harry vpleten v preiskavo spolnega nadlegovanja razvpitega Puff Diddyja

Priporočamo tudi: "William svoji ljubici kupil drago darilo": Pricurljali novi dokazi o prinčevi aferi, zaradi raka pa je vse padlo v ozadje

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk