8 znakov, da ste našli svojo sorodno dušo!

Je vaš partner tudi vaša sorodna duša? Preverite spodaj. ;)

8 znakov, da ste našli svojo sorodno dušo! - Foto: Unsplash.com/Hean Prinsloo

V življenju obstaja le ena tvoja sorodna duša – polovica, ki je energetsko enaka vaši. Preverite, ali si z njo deliš dom.

To je 7 vsakodnevnih navad sorodnih duš:

1. Skupaj se spopadajo s svetom

Partnerska zveza je dnevno na preizkušnji. Tu so ljubosumni prijatelji, družinski člani s konfliktnimi osebnostmi in številne negativne situacije, ki nam prekrižajo pot. Duše dvojčice delujejo kot eno in se z neprijetnostmi spopadajo skupaj. Zavedajo se, da predstavljajo dva dela celote in da je njihova vez neuničljiva.

Z besedami je težko opisati občutek, ki ga v vas vzbudi sorodna duša. Gre za nepopustljivo, globoko in večno občutje, za katerega prava beseda ne obstaja.

2. Eden drugemu dajejo razlog za veselje

Človeka z dobrim smislom za humor dandanes ni tako lahko najti. Duša dvojčica bo prav dobro vedela, kako vas spraviti v dobro voljo.

3. Komunicirajo brez besed

Sorodni duši druga drugo bereta kot odprto knjigo. Povezani sta na vseh ravneh bivanja. Ena zaključi stavek druge, istočasno se kličeta po telefonu, čutita, da druga brez druge ne moreta. Sorodna duša točno ve, kako se odzvati na vsako vašo čustveno reakcijo.

4. Telesna privlačnost duš dvojčic je vsak dan enako močna …

oziroma se z vsakim dnem povečuje. Dotik sorodne duše vas bo tudi čez več let vzburil tako močno kot prvi dan, trdijo psihologi.

5. Vzljubijo napake partnerja

Tudi razmerje duš dvojčic pozna vzpone in padce, a takšno vez je težje prekiniti. Sorodne duše vsak dan znova sprejmejo in se celo naučijo ljubiti napake ljubljene osebe. Če vidva drug drugega ljubita točno takšna, kakršna sta, brez da bi drug drugega skušala spremeniti, obstaja verjetnost, da sta sorodni duši.

6. Zreta si v oči

Sorodni duši imata navado, da si med pogovorom pogosteje, kot je običajno, gledata v oči. Ta navada prihaja povsem spontano, naravno in izhaja iz globoko ukoreninjene medsebojne povezanosti. Če neki osebi zrete v oči med pogovorom, to nakazuje visok nivo sproščenosti in samozavesti.

7. Partnerja se drug za drugega borita

Sorodna duša ni nekdo, ki ga zlahka zapustite. Je nekdo, brez katerega si ne predstavljate življenja. To je oseba, za katero verjamete, da se je zanjo vredno boriti. Četudi vam pogosto odžira kos pice, ki po napornem delovnem dnevu predstavlja vaš prvi obrok, in poleg tega prav dobro ve, da vi tega ne marate. :P

Fotografije: Unsplah.com/Hean Prinsloo

Vir: 7 Daily Habits Of Soul Mates, Because They Don't Keep Score Unless They're Bowling in Kako vedeti, ali ste v odnosu s sorodno dušo?

Preberite še: Veliki poletni horoskop (kariera, odnosi, zdravje)

Priporočamot tudi: HOROSKOP: To je barva, ki bo okrepila vaš značaj! (1. del)

Najbolj brano