3 zelo pogoste spolne težave (+ kako jih rešiti)

Verjamemo, da ste že ugotovili, kako sta si moško in žensko telo (in tudi duh!) različna na področjih erogenosti, strasti in fantaziranja. Da ga ne bo kakšen vaš napačen korak vrgel iz tira, si preberite TOLE.

Lifestyle, 20. 6. 2018
3 zelo pogoste spolne težave (+ kako jih rešiti) - Foto: Profimedia

1 Z bradavičkami na tankem ledu

Občutljivost določenih predelov telesa se pri moških in ženskah razlikuje, zato je dotik, ki je vam morda prijeten, njemu lahko zoprn ali celo boleč.

Medtem, ko vam še kako prija, da bradavičke obdeluje s svojimi prsti, jezikom ali se obnje drgne s celim telesom, njemu to početje ni nujno prijetno.

“Ženske se sploh ne zavedajo, da nam je nekaterim moškim neprijetno, ko se dotikajo naših bradavic. Nekatere so celo tako drzne, da jih v navalu strasti ščipajo ali celo grizejo,” je reviji Cosmopolitan zaupal 33-letni Sandi, ki vam svetuje naslednje:

“Pri raziskovanju moškega telesa bodite zelo previdni, raziskujte počasi in predvsem z občutkom.”

2 Vzkliki strasti so lahko preglasni

Če ste trdno prepričani, da so moškim med seksom všeč vaši glasni vzkliki, se pošteno motite.

“Če se ženska med seksom dere na ves glas, me to samo zmede, ker na koncu ne vem, ali zares uživa v seksu ali pa se ukvarja samo s tem, da bo čim bolj glasna,” je povedal 28-letni Matjaž, ki vam svetuje naslednje:

“S prijatelji smo si enotni, da so nam med seksom bolj všeč sproščeni vzdihi v sobni jakosti, nič pa nimamo proti kakšni ‘umazani’ besedi, ki spontano prileti iz ženskih ust, tik preden jo pripeljemo do vrhunca.”

3 Fantazijska uvertura

Dober seks se začne v glavi, vsaj tako so prepričani tudi mnogi fantje, pa čeprav mislite, da jim je le do telesne naslade.

“Fantazije so sestavni del spolnega življenja in všeč so nam ženske, ki se jih ne sramujejo,” je Cosmu zaupal 29-letni Samo, ki vam svetuje naslednje:

“Za seks je dovolj telesni stik, za dober seks pa je potrebno vključiti še veliko domišljije. Če jo ženska zna spodbuditi z razkritjem svojih fantazij, smo fantje v postelji še bolj divji in si toliko bolj prizadevamo zadovoljiti njene potrebe!”

Vir: Cosmopolitan.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mesečni horoskop JULIJ (ljubezen, zdravje, uspeh)

Priporočamo tudi: Na ta model kavbojk Meghan Markle čaka kar 4.000 ljudi!

Najbolj brano