3 najbolj vroči namigi za sinhroni poletni orgazem

Lahko se še tako trudi - in verjamemo, da daje vse od sebe - pa vendar mu ne bo uspelo obdelati vseh vaših ključnih točk natanko tako, kot bi si želeli. 

Lifestyle, 31. 10. 2016
3 najbolj vroči namigi za sinhroni poletni orgazem - Foto: Pablo Heimplatz

Ali če razložimo v terminih, ki so bližji moški popualciji:

vaši spodnji prostori so kot strojnica - preprosto se tam dogaja preveč stvari hkrati, da bi jim lahko sledili. Našli smo nekaj rešitev, ki bi vajina vrhunca nekako uskladila ...

1 Ženska prevzame nadzor!

Svojega žrebca enostavno zajahajte in vajeti dogajanja vzemite v svoje roke. Takšni akciji se gotovo ne bo upiral, saj od njega nadaljno dogajanje ne bo terjalo kakšnega hudega napora. Enostavno bo dal noge skupaj in užival.

Namig zanjo: Bodite ustvarjalni. Zakaj za spremembo ne bi migali npr. v krogih namesto zgolj gor in dol?

2 Naj obdela vašo U-točko

Da bi ga na poti k svojemu vrhuncu dohiteli (potem ko je on praviloma hitro 'tik pred zdajci') si gre pomagati z oralno stimulacijo pred samim spolnim občevanjem. Tovrstno ogrevanje si lahko omislita za odlično predigro.

Namig zanjo in zanj: Dražiti pa ne gre zgolj 'malega princa' ženskega orgazma, ampak tudi območje njenega sečevoda, ki leži tik nad vaginalno odprtino in pod ščegetavčkom. Draženje sečevoda je namreč nekaterim ženskam zelo prijetno, saj je ta poleg ščegetavčka.

3 Naj pokaže smisel za ritem

Ustavite ga v njegovi morebitni želji po hitrem, močnem in globokem porivanju v vojaškem ritmu ena-dve, notri-ven. Naj pokaže malo ustvarjalnosti in naj skombinira raje počasne, globoke porive z rahlimi.

Namig zanj: Naj prične najprej z manj močnimi, ki 'zadanejo' le prvo tretjino nožnice - to je njen najobčutljivejši del - in hkrati ne dražijo preveč glavice penisa. Z naraščanjem vzburjenja ženske naj povečuje delež globljih in močnejših porivov.

Fotografije: Unsplash/ Pablo Heimplatz

Najbolj brano