Vstopili smo v fantazijski svet ličil Illamasqua

Konec prejšnjega tedna smo se v drogeriji Müller na Čopovi ulici v Ljubljani pobliže spoznali z umetnostjo fantazijskega in beauty ličenja.

Promocijsko sporočilo, 20. 11. 2013
Vstopili smo v fantazijski svet ličil Illamasqua

Kljub temu, da se fantazijskemu ličenju še vedno (pre)malokrat prepustimo, pa so obiskovalke z zanimanjem pozorno spremljale vsako potezo Illamasqua vizažistk, ki so v živo razkrivale trende, trike in skrivnosti ličenja.

Ivana Bilandžija Billy, vodilna vizažistka in ikona ličenja na Hrvaškem, v Sloveniji in širše, nam je zaupala: »Fantazijsko ličenje je kot slikanje na prazno slikarsko platno. Skoraj nikoli si končnega videza ne zamislim vnaprej, ampak se prepustim trenutnim občutkom in navdihu. Vedno bolj se med ženskami kaže želja po eksperimentiranju – uporabi drugačnih barv in tehnik.«

Njeno trditev so potrdile številne naključne obiskovalke in nekatere slovenske beauty blogerke, ki so pred našimi očmi doživele popolno preobrazbo in se ob koncu z navdušenjem zazrle v podobo v zrcalu.

Za konec je Billy obiskovalke še dodatno opogumila: »Ženske eksperimentiramo s pričeskami, spreminjamo si dolžino in barvo las, obenem menjamo tudi stil oblačenja. Vse prevečkrat pa pozabimo na spremembe pri ličenju. Dovolite si poskusiti kaj novega!« Vsekakor ji pritrjujemo, saj si navsezadnje ličila lahko odstranimo v trenutku in poskusimo spet!

Najbolj brano