Mineralna voda za lepoto

Blagovna znamka Green line in legendarna slovenska mineralna voda Radenska Naturelle sta v imenu lepote z inovativno anti-age formulo poskrbeli za popolno navlaženost kože in glajenje prvih gubic.

Promocijsko sporočilo, 14. 3. 2014
Mineralna voda za lepoto

Gotovo veste, da brez vode ni življenja in da brez vode ni lepe kože. Prav zato je ta največji dar narave, ki že stoletja navdušuje iskalce večnega življenja in brezhibne kože mladostnega videza, uspešno izkoristila slovenska kozmetična blagovna znamka Green line. Rodila se je Green line HydroMineral, linija vlažilnih krem, ki vsebujejo legendarno slovensko naravno mineralno vodo Radenska Naturelle in so obogatene z dragoceno algo spirulino ter izvlečki superhrane (papaja, avokado, riž).

Radenska Naturelle je naravno čista mineralna voda, ki jo črpajo iz globin, kjer je pred onesnaženjem zaščitena z neprepustnimi podzemeljskimi plastmi. Nastala je že v pradavnini, v času neokrnjene narave, zato jo imenujejo pravoda. S tisočletnim raztapljanjem kamnin v zemeljskih globinah se je oplemenitila z življenjsko pomembnimi minerali.

Minerali imajo pri negi kože izjemno pomembno vlogo, saj spodbujajo celično obnovo, krepijo hidrolipidni zaščitni plašč kože, jo prerodijo in ščitijo pred negativnimi vplivi okolja. V kreme Green line HydroMineral je vgrajena sveža mineralna voda Radenska Naturelle, ki daje koži takojšen občutek izdatne navlaženosti. Alga spirulina je bogata z minerali, proteini in vitamini skupine A, B, C in E. Učinkovito pospešuje tvorjenje kolagena, ki daje koži črvst in gladek videz brez gub. Izvlečki superhrane, kot so avokado, papaja in riž, intenzivno vlažijo in hranijo kožo ter uravnavajo količino kožnih maščob.

Superhrana je hrana, ki je bogata z vitamini, minerali, esencialnimi maščobami, antioksidanti in drugimi snovmi, ki med drugim zavirajo staranje, izboljšujejo vitalnost, energičnost in celično samoobnavljanje ter krepijo imunski sistem organizma.

Na voljo so tri kreme Green line Hydromineral, in sicer lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo, vlažilna krema za normalno kožo ter intenzivna vlažilna krema za suho kožo. Kreme kožo bogato razvajajo in ji nudijo:

  • intenzivno in globinsko navlaženost,
  • intenzivno nego proti prvim gubicam,
  • intenzivno nego, ki krepi kolagenska vlakna in učvrsti kožo,
  • intenzivno nego, ki je prilagojena posameznemu tipu kože.

Če se želite o dobrodejnih učinkih nove kreme Green Line Hydromineral prepričati tudi sami se nam pridružite na Elle Slovenija Facebook profilu v torek 18.3.2014

Najbolj brano